Hemska familjetragedin – mamman körde över sin 13 månader gamla dotter

Cyra Rose Thoeming

En oerhört tragisk tragedi har drabbat en familj.
Deras 13 månader gamla dotter blev påkörd på garageuppfarten.
Bakom ratten på bilen satt mamman.
Tonåring på elsparkcykel är centimetrar från att krocka med bil
0:29

Efter reklamen: Tonåring på elsparkcykel är centimetrar från att krocka med bil

(0:29)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

En familj i Cottonwood i Arizona har drabbats av en oerhört tragisk olycka. En olycka som kostade livet på deras 13 månader gammal dotter. Den 13 månader gamla flickan Cyra Rose Thoeming miste livet när hennes mamma råkade köra över henne med bilen enligt polisen i området.

Efter att den tragiska olyckan hade inträffat ringde mamma till polisen för att berätta vad som skett.

13 månader gamla flickan blev överkörd av mamman

Händelseförloppet började med att mamman hade parkerat bilen vid ett grusområde vid deras hus. Hon försökte sedan ta sig ut från ett trångt utrymme där bilen stod.

Samtidigt hade hon placerat dottern Cyra i en bilbarnstol vid en plats på garageuppfarten där hon tyckte att den stod säkert. När bilen sedan skulle köra ut från det trånga området fastnade framdäcket på bilen i bilbarnstolen. Vilket resulterade i att bilbarnstolen föll bakåt och Cyra fick allvarliga skador. Något som gick att läsa i polisens uttalande enligt People.

Även om sjukvårdarna som hade kommit till platsen försökte rädda livet på den lilla flickan lyckades de tyvärr inte och Cyra dödförklarades sedan på sjukhuset i närheten.

Familjens stora sorg efter den hemska olyckan

Familjen har efter det tragiska dödsfallet satt upp en länk på hemsidan Go Fund Me där det beskriver händelsen som en "fruktansvärt tragisk olycka".

Den 13 månader gamla flickans nära släkting Warren skriver på hemsidan om olyckan och att han nu aldrig kommer att få se sitt syskonbarn igen:

"Cyra Rose Thoeming var ett ljus i världen och hon spred ett leende till alla hon träffade!!!", skriver Warren och fortsatte:

”I sitt korta, vackra liv älskade hon att vara ute i naturen, leka med sin familj, djuren och vattnet. Det finns ingen som inte log sitt största leende efter att ha tillbringat bara en stund med henne. Det spelade ingen roll hur du kände, hon skulle göra din dag bättre.”

Han skriver vidare var pengarna som samlas in kommer att gå till.

"Alla donationer kommer att gå direkt till hennes föräldrar och kommer att lätta en del av deras bördor i denna fruktansvärt svåra tid. Det finns aldrig en bra tid för tragedier som denna, men det kunde inte ha kommit vid en sämre tid för hennes familj"

FOTO: Go Fund Me

FRÅN FÖRSTASIDAN