Mamma Jackie, 35, födde dottern i koma – nu har de återförenats

06 jul, 2023 
Jackie Miller James
Influencern Jackie Miller James skulle föda sitt första barn om en vecka när hon plötsligt drabbades av en hjärnaneurysm.
Hon tvingades att försättas i koma och bebisen i magen fick förlösas akut.
Efter flera veckor kommer nu glädjebeskedet – 35-åringen har vaknat och fått träffa sin bebis för första gången enligt Today.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Josy födde sin son helt själv i havet
Josy födde sin son helt själv i havet

Den 35-åriga influencern Jackie Miller James och maken Austin hade fått glädjebeskedet att de skulle få sitt första barn. Men mitt under vecka 39, bara en vecka innan hon skulle föda, brast ett pulsålderbråck i Jackie hjärna och hon hittades livlös av maken.

35-åringen fick föras akut till sjukhus. Där beslutades det att hon snabbt skulle försättas i koma för att kunna rädda både hennes eget men också bebisen i magens liv.

När hon sövts ner gjordes ett akut kejsarsnitt och sedan den dagen i maj har 35-åringen legat i medicinsk koma och man har opererat hennes hjärna fem gånger.

Glädjebeskedet veckorna efter familjetraumat

Det har gått nästan en månad sedan familjen senast uppdaterade följarna om Jackie Miller James tillstånd. Men i söndags den 2 juli kom glädjebeskedet.

Annons

I en ny post på Instagram berättar nu 35-åringens familj att hon vaknat och är vid medvetandet. Och som inte det vore nog.

Parets dotter som föddes medan mamman låg i koma och som vårdats på neonal intensivvårdsavdelning, ska nu må bra och har nu äntligen fått återförenas med både sin mamma och pappa på sjukhuset. Jackie Miller James har flyttats från intensiven till ett neurologiskt rehabiliteringssjukhus.

”Tackar var och en av er från djupet av våra hjärtan”

I inlägget på Instagram tackar också familjen så myket för allt stöd de fått under denna svåra tid.

”Tackar var och en av er från djupet av våra hjärtan för er fortsatta kärlek. Vi är evigt tacksamma för denna starka gemenskap som fortsätter att stödja vår tjej”, skriver de.

De meddelar också att framtida uppdateringar på kontot kommer att vara från Jackie Miller James själv ”om och när hon är redo.”

FOTO: Instagram/Gofundme

Annons