Mamma Helen vill varna andra föräldrar – efter dotterns operation

Helen Briggs, 26.

Foto: INSTAGRAM
Mamma Helen vill varna föräldrar – efter att hennes dotters födelsemärke opererades bort.
– Läkarna var inte säkra på var det var, säger brittiska Ex on the Beach-profilen Helen Briggs.
0:34

Efter reklamen: Mamman kommer till sin babyshower med sin nyfödda bebis

(0:34)

Slå på ljud

Realitystjärnan och tvåbarnsmamman Helen Briggs, 26, vill nu varna andra föräldrar, efter att hennes dotter fått sitt födelsemärke bortopererad.

26-åringen, som bor i Liverpool, i Storbritannien, berättar på sitt Instagram-konto, hur hennes dotter Ocean, 2, hade ett födelsemärke som började se konstigt ut. Födelsemärket började växa i storlek.

Något som gjorde Helen orolig. Så hon sökte vård för sin dotter.

”Födelsemärke på sin bröstkorg”

På sin Instagram skriver Helen Briggs:

”Hej folket! Jag ville bara titta in här och förklara lite vad Ocean hade gjort på @greatormondst i London”, skriver realitystjärnan och fortsätter:

”Ocean föddes med ett födelsemärke på sin bröstkorg. Märket hade aldrig stört oss innan. Men under ett halvår började märket växa. Det blev mörkare och mörkare. Den bytte verkligen färg och började växa”, skriver Helen,

Mamma Helen berättar i sitt inlägg att hon tog Ocean till en specialistklinik i London.

”Vi sökte vård för Ocean. Men läkarna var inte säkra på var det var. Så de bad oss att ta bort födelsemärket, samt undersöka vad det kan vara. Så vi åkte till London under två dagar för att operera bort födelsemärket. I dag mår Ocean bra. Hon var så himla modig”, säger Helen.

Vill varna andra föräldrar

Nu vill Helen Briggs varna andra föräldrar om att alltid kolla upp födelsemärken. För det tog en månad mellan att Helen upptäckte förändringen, tills att den var tvungen at opererades bort.

"Jag ville bara göra föräldrar medvetna om du någonsin känner oro, snälla gå till en läkare och få råd. Ocean mår i dag bra och är hennes glada jag”, skriver Helen Briggs.

5-åringen säger sitt första ord – mamman blir överlycklig

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!