Mammans video skapar ilska – SLICKAR vilt på saker inne i matbutiken

Hennes slick i matbutiken, ska enligt henne själv, ”hjälpa sitt immunsystem”.

En kvinna filmade sig själv när hon gick runt i en matbutik och slickade på olika produkter.
Hon säger att det ”hjälper hennes immunsystem”, samtidigt som hon slickar på ett handtag.

En kvinna, som filmade sig själv slicka på olika saker i en matbutik hart blivit viral. I klippet som upprört många, påtalar kvinnan att hon inte bär munskydd och att sina följare måste greppa sin frihet. Samtidigt slickar hon på olika produkter - och handtag.

Kvinnan, som heter Jodie Meschuk, som bor i USA, har varit i rampljuset tidigare. På sin blogg har hon påstått att vaccin ”orsakar autism”.

Det är ett påstående som forskare har blottat som helt falskt otaliga gånger. Nu har Jodie Meschuk blivit viral igen, efter att hon lagt upp ett klipp där hon slickar på olika produkter i en matbutik.

Jodie Meschuks son filmar henne medan hon slickar på olika produkter i butiken.

Foto: INSTAGRAM

Anledningen till att Jodie Meschuk sticker sin tunga där den inte hör hemma är för att ”hjälpa sitt immunsystem”, menar hon.

Hon gör även narr av butikens påbud att bära munskydd inomhus. Hon skriver i sitt instagram-inlägg att ”Detta är inte lag” om att bära munskydd.

Går in i butiken – gör narr av munskyddskravet

I klippet syns Jodie Meschuk, med sin son, gå in i en matbutik. När de går in i butiken filmar de skylten med påbudet att bära munskydd, som de gladeligen struntar i.

Mamman Jodie Meschuk är inte ensam om att inte bära munskydd i butiken. Men hon utmärker sig snart genom att börja slicka på olika produkter i butiken. Allt medan hennes unga son filmar henne.

”Bakterier hjälper matsmältningen” står det i inlägget medan kvinnan slickar på handtaget till kylen.

Foto: INSTAGRAM

”Bakterier stärker ditt immunsystem”, skriver den kontroversiella bloggaren medan man kan se henne slicka på olika saker.

”Att exponeras till bakterier kan bygga upp skydd mot astma och alleriger”, skriver hon självsäkert till sina följare.

Menar att bakterier hjälper matsmältning

Efter att ha slickat på vad som ser ut att vara en påse för grönsaker, rör hon sig vidare för att slicka på något många människor har rört.

Nämligen handtaget till en mjölkkyl.

Inte ens kundvagnen kan freda sig mot kvinnans ivriga tunga och kärlek till bakterier.

Foto: INSTAGRAM

I klippet skriver hon ”Var fri!”. Hon tillägger även ”Kärlek övervinner rädsla”, samtidigt som hon visar sin kärlek till ohygieniska dörrhandtag.

Många reagerar starkt på klippet

Hennes inlägg på Instagram gillades och hyllades av sina egna följare. Men när klippet hamnade på forumet Reddit, där klippet lades upp på ett underforum ”r/iamatotalpieceofshit, fick klippet andra reaktioner. Forumet, som på svenska kan översättas till ”Jag är absolut en liten lort", reagerade med att kalla Jodie Meschuk helt från vettet och galen.

HJÄRTLÖS Mamman fick ingen barnvakt – mördade 3-åringen

”Vad gör en vettig och inte alls galen människa i en matbutik? Slickar hela butiken … ”, skriver en användare sarkastiskt.

”Det finns verkligen folk därute som filmar skit likt detta, som tror att de gör en gudomlig insats. Det är väldigt kul”, skriver en annan person. Användaren tillägger att ”Karma kan ibland vara bra jävlig”.

Matbutiker i USA har drabbats av ”slickare” tidigare under pandemin. Något som inte har setts på med blida ögon.

Förra året greps en kvinna i Kalifornien, efter att hon slickat på smycken i en butik. Hon fyllde sin vagn med slickade smycken värda upp till 20 000 kronor. Hon hade inga pengar för att köpa smyckena, men de gick inte heller att sälja längre på grund av smittorisken.

Ville slicka på rulltrappa i Stockholm

En liknande händelse utspelade sig i början av pandemin i Missouri, USA. En man hotade personal efter att ha slickat på deodoranter. Han gjorde samtidigt narr av människor rädda för det dödliga viruset.

I Sverige rapporterade Aftonbladet att lokalpolitikern Urban Persson, från Storfors, som åkte ner till Stockholm för att slicka på räcken på rulltrappor. Urban Persson som är aktiv Storforsdemokraterna ville då smittas med covid-19.

– Jag har inte gjort något fel. Stockholm är ändå på väg mot flockimmunitet och det kommer till Storfors också. Slår vi ner det kommer det komma en andra våg, sa lokalpolitikern till Aftonbladet då.

LÄS OCKSÅ: Sophie fick corona på semestern – hamnade i mardrömskarantän

LÄS OCKSÅ: Nya regler i dejtingdjungeln – detta går hem om du letar efter partner

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!