TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Maken kysser sin fru innan hon dör – födde fyrlingar samtidigt

30 apr, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Carlos och Erica Morales
Carlos och Erica hade drömt om barn i flera år.
När hon blev gravid med fyrlingar svävade paret på moln.
Då inträffade det fruktansvärda.
Annons
Hör sina föräldrar för första gången efter lyckade operationenBrand logo
Hör sina föräldrar för första gången efter lyckade operationen

De kunde inte kommunicera verbalt. Carlos Morales kunde inte prata engelska, Erica Morales kunde inte prata spanska. Trots språkbarriären fann de kärleken i varandra på ett dansgolv i Scottsdale, Arizona, efter att Carlos funnit mod och bjudit upp Erica.

Det är oklart om det var Carlos eller Ericas danssteg som kammade hem kärleken, eller om det var bådas förtjänst, men på det där dansgolvet blev de förälskade. Med tiden lärde de sig tala varandras språk och 2007 gifte sig paret i Las Vegas.

De visste att de ville leva tillsammans för evigt. Med tiden insåg paret också att det vore kul med barn, men det skulle visa sig bli en tuff resa. När Erica blev gravid på naturlig väg så drabbades hon av ett missfall och de försökte i stället att prova IVF.

Annons
Carlos och Erica Morales
Carlos och Erica Morales träffades på en nattklubb i Scottsdale, Arizona.

Blev gravid med fyrlingar

När Erica blev gravid igen fick paret sig en rejäl chock. Det visade sig att hon väntade fyrlingar.

Graviditeten var tuff och Erica blev dålig. Carlos gjorde allt för att underlätta för sin fru, men hon blev snabbt sämre. Till slut var blodtrycksnivåerna så höga att hon fick föras akut till sjukhus.

Tre dagar senare beslutade sig läkarna för att sätta igång förlossningen på grund av Ericas dåliga hälsa.

Carlos kysste sin fru innan det var dags att förlösa barnen med hjälp av kejsarsnitt.

Erica Morales
Erica Morales blev dålig under graviditeten.
Annons

Tragiska vändningen – makens stora sorg

Förlossningen gick bra och barnen kom ut friska. Men strax efter hamnade Erica i chock på grund av blodförlust. Carlos satt vid sin frus sida och kände hur hon kramade hans hand.

Sen gick larmet igång och läkare rusade in i rummet. Några timmar senare var hon död. Erica som längtat efter barn i flera år fick aldrig hålla om sina fyrlingar. Maken Carlos lämnades helt förkrossad.

– Hur kunde det här hända? Först mådde hon bra, sen gjorde hon plötsligt inte det. Hon var vid liv och sen var hon borta. Jag gick från att ha min bästa dag i livet till att nästa morgon uppleva min värsta. Mina fyra barn kom till världen och min fru dog, sa Carlos i en intervju med People.

Carlos Morales och fyrlingarna
Carlos Morales med fyrlingarna.
Annons

Foto: FACEBOOK

Annons