Makarna Stephanie och Billys stora livsändring – nu är de swingers

Stephanie och Billy.

FOTO: 3Fun
För drygt ett år sedan bestämde sig paret för att lämna sin religösa tro bakom sig för att testa på ett icke-monogamt äktenskap.
Nu blomstrar sexlivet igen.
Paret har sex på läktaren – polisen ingriper mitt i sexakten
0:26

Efter reklamen: Paret har sex på läktaren – polisen ingriper mitt i sexakten

(0:26)

Slå på ljud

Stephanie, 36, och Billy Ledbetter, 38, från delstaten Maryland i USA träffades 2004 och har idag varit gifta i hela 17 år. Efter så lång tid tillsammans är det kanske inte konstigt att sexlivet inte är som det var förr, men paret bestämde sig förra året för att göra något åt saken.

– Efter 17 år som gifta har vi provat varenda leksak man kan köpa online. Min partner ville krydda på det lite mer och kom till mig med en djup fantasi som han ville testa, berättar Stephanie för tidningen Daily Star.

Vad Billy ville testa var att bli swingers, vilket Stephanie, efter en del research, inte var helt emot.

Inte ovanligt

Det är inte ovanligt att göra som Stephanie och Billy. Siffror som Daily Star har tagit del av visar en ökning med 40 procent i antalet par som söker icke-monogama relationer via appar. Och forskning visar faktiskt på att swinging kan vara det ultimata sättet att förbättra sexlivet på. En signifikant ökning av kvalitén och mängden sexuell aktivitet samt starkare emotionella och fysiska band partners emellan är bara några av de positiva effekterna av att ha sex med andra par.

Parets äktenskap hade haft sina upp och nedgångar med många djupa dalar. När de träffades jobbade Billy inom den amerikanska militären och reste mycket. Under ett tag bodde de också tillsammans utomlands, vilket var väldigt krävande för Stephanie. Det berodde främst på att båda var väldigt unga. När de gifte sig, bara ett halvår efter att de först träffats, var Stephanie 18 och Billy 21. Men det var också svårt eftersom att Billy var troende.

Stephanie och Billy.

Stephanie och Billy bestämde sig för att bli swingers för drygt ett år sedan.

FOTO: 3Fun

– Vi var så stressade under de åren. Under den perioden var jag fortfarande involverade i vår mycket krävande religion och försökte hålla mig kvar trots att hon lämnat tio år innan mig. Det var svårt, berättar Billy som nu också gått ur kyrkan.

”Min favorit del...”

Paret berättar att deras äktenskap blivit mycket bättre efter att de blivit swingers.

– Som ett par har vi lärt oss så mycket mer om samtycke och kommunikation. Mer än vi någonsin gjorde i kyrkan när vi växte upp. Nu är vi öppna om allt och vår relation är så mycket djupare än vad den varit under de 16 åren dessförinnan, säger Stephanie.

De har dock många regler kring sexet med andra. De har bestämt att de aldrig får dricka mer än två enheter innan ”lekdejterna” och de ska alltid använda kondom om de har penetrerande sex. De har också ett så kallat ”safe word” ifall någon vill avbryta akten. Ordet de har valt är ”hummer”. De har bestämt att om inte både Stephanie och Billy känner sig attraherade till det andra paret så har de inte sex med dem.

Stephanie berättar att efter första ”lekdejten” kände hon sig som en ny person. Under de första månaderna gick hon ned nästan 10 kilo och hennes mans chef berättade att det ”lyste” om hennes man.

– Min favorit del av min nya livsstil är hur fri jag kan vara. Jag älskar alla nya och spännande upplevelserna som vi får ha med likasinnade par, säger Stephanie.

FOTO: 3Fun

FRÅN FÖRSTASIDAN