Magdalena Anderssons känga till Jenny Strömstedt – framför alla

Magdalena Anderssons känga till Jenny Strömstedt – framför alla: ”Inte lyssnat?”

FOTO: TT/Arkiv, TV4
Här attackerar Magdalena Andersson Jenny Strömstedt – mitt under direktsändningen.
– Hade hon inte lyssnat på vad jag sa? säger S-ledaren till Expressen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ulf Kristersson (M): ”Det är Sveriges största problem”
0:48

Efter reklamen: Ulf Kristersson (M): ”Det är Sveriges största problem”

(0:48)

Slå på ljud

Under tisdagskvällen hölls en partiledardebatt i TV4. I direktsändning drabbade de olika ledarna för partierna samman – och stämningen var hetsig.

För att guida tittarna genom TV4-debatten fanns Jenny Strömstedt, 50, och Ann Tiberg, 58, som programledare. Trots att det fanns rejält med ämnen för partiledarna att debattera om – så var det just Jenny Strömstedt som ställde till det för S-ledaren Magdalena Andersson, 56.

Efter programmet sänts gick Magdalena Andersson ut till hård attack mot den folkkära programledaren. Enligt Andersson hade Strömstedt ställt frågor som underlättat för hennes motpart, statsminister och M-ledaren Ulf Kristersson, 59.

S-ledaren: ”Väldigt konstigt”

Magdalena Andersson menar att Jenny Strömstedt köpt Ulf Kristerssons resonemang kring utsläpp om bilar och reduktionsplikten.

– Det var väldigt konstigt. Det var precis det som Ulf Kristersson hade sagt, som jag sedan hade påpekat, att det där stämde inte, säger Andersson till Expressen och fortsätter:

– Hade hon inte lyssnat på vad jag sa? För det var ju en felaktig beskrivning av vår politik från Ulf Kristersson, som han i och för sig upprepat många gånger. Men han är en politisk motståndare och Jenny Strömstedt är programledare. Hon har en annan roll.

FOTO: TT/Arkiv, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN