Maddie: Mamma hjälpte mig betala 431 000 för ingrepp – ångrar mig

Maddie Kay.

FOTO: PRIVAT
20-åringen Maddie Kay har lagt en massa pengar på det yttre – över 435 000 kronor.
Stora summor har dessutom betalats av hennes mamma.
Men nu berättar Maddie att hon ångrar alltihop.

20-åriga Maddie Kay, som bor i USA, har lagt åtskilliga slantar på att förändra sitt utseende. Till de bättre, var tanken i början, för som många unga kvinnor led Maddie av dåligt självförtroende och var säker på att ingreppen skulle stärka henne mentalt.

Den första operationen gjorde hon då hon bara var 17 år.

Totalt har hon lagt 50 000 dollar på att förstora, förminska och forma om olika delar av ansiktet. En summa om 435 680 svenska kronor, ungefär. Det är framför allt hennes mamma som stått för notan, skriver brittiska tidningen Daily Star.

Nadia, 27, saknar armar och ett ben – nu gör hon succé

Men i ett klipp på Tiktok erkänner Maddie Kay att hennes självkänsla var starkare innan alla operationerna.

Hon berättar att hennes barndom präglades av att hon var överviktig och hade acne. Hon lät doktorerna helt bygga om hennes ansikte.

Orden efter alla operationerna: Det blev inte bättre

Men trots den dramatiska förändringen erkänner Maddie nu att det inte hjälpte tankarna som fanns på insidan.

”Det blev inte bättre. Helt ärligt kände jag mig mer trygg i mig själv innan jag la 50 000 dollar på mitt ansikte”, säger hon i klippet som nåt över 775 000 personer.

Har opererat näsan fyra gånger och läpparna tre

Hon berättar om alla de omfattande ingreppen:

”Jag har gjort fyra nya näsor. Vissa muskler blev flyttade för att skapa en ny ansiktsform. Och jag har gjort tre olika läppar”, säger Maddie Kay.

Maddie Kay berättar att det var mamman och en försäkring som bekostade operationerna. Hon förklarar varför hennes mamma ens gick med på att låta sin då 17-åriga dotter göra en näsoperation.

“Min mamma gick med på att betala för det eftersom det var en ”skada från födseln eller medicinskt problem, gick försäkringsbolaget med på att betala den andra halvan”, säger Maddie i ett av klippen hon lagt upp.

Näsan läkte inte rätt

Men operationen gick inte som den skulle. Bland annat läkte inte näsbenet som det skulle, vilket krävde ytterligare operationer.

Trots alla ingrepp är alltså känslorna av att inte duga fortfarande kvar. Kanske är Maddies ärliga videos på Tiktok ett tecken på att hon äntligen tagit tag med det verkliga problemet, tankarna och den negativa självbilden.

LÄS OCKSÅ: Linn Svahn, 21, om papparyktena kring Gunde Svan

LÄS OCKSÅ: Fyraåriga flickan åt godis – brände hål på tungan

FOTO: Privat

Senaste nytt