Ludvig, 7, fick hem tomt brev: ”Posten åt upp mitt godis”

Ludvig, 7, godis stals av posten

Foto: TV4, POSTNORD
Ludvig, 7, väntade på sitt brev från farmor – som skulle vara fyllt med godis. Men någon hade roffat åt sig alla sötsaker när brevet kom fram.
– Jag tror det var posten som åt upp mitt godis, säger Ludvig i TV4 Nyheterna.
6-åringens liv räddas av familjehunden Tank
0:31

Efter reklamen: 6-åringens liv räddas av familjehunden Tank

(0:31)

Slå på ljud

tVarje vecka väntar Ludvig, 7, tålmodigt på sin farmors paket. För hans farmor, som bor i en annan stad, skickar varje vecka ett brev med sötsaker till sitt barnbarn. Men plötsligt en vecka var brevet med godsaker tomt.

Brevet kom i november hem till Ludvig och hans familj. Ludvig och hans pappa stod utanför familjens hus när postbilen körde upp – och lämnade dagens lunta.

– Den här dagen stod vi ute och pratade med grannen, så vi såg när postkillen kom, säger Ludvigs pappa i intervjun med TV4 Nyheterna.

Allt godis var borta

När familjen öppnade brevet fick de sig en sorglig överraskning.

– Det låg mest papper kvar, säger Ludvigs pappa.

– Jag tror det var posten som åt upp mitt godis, säger Ludvig och tillägger också att det bara var godispapper kvar i brevet.

Postnord kritiska till händelsen

Enligt Ludvigs pappa så förstod man att brevet skulle till ett barn – då det var Bamse-klistermärken på brevet. Postnord är kritiska till händelsen.

– För det första är det fördjävligt att en försändelse kommit fram och innehållet saknas, säger Alexis Larsson, säkerhetschef på Postnord.

– Det är ytterst beklagligt, säger han.

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN