Lorna Goodings, 25, var på fest – fick plötsligt värkar: ”Chock”

En chockad mamma var på fest när hon plötsligt fick värkar.
Lorna Goodings, 25, hade tidigare sökt sig till sjukvården eftersom hon kände en svullen klump i magen.
Men läkarna hade avfärdat hennes oro som svullen mage.
– Det kom som en massiv chock, säger mamman till The Mirror.

En chockad mamma visste inte om att hon var gravid. Lorna Goodings, 25, trodde hon hade en svullen mage, men mitt under festen fick hon värkar.

25-åringen hade sökt sig till vården för svullen mage. Men läkarna hade avfärdat hennes oro med att den svullna magen berodde på hennes preventivmedel. Lorna Goodings hade dessutom tagit graviditetstest samma dag som festen – som var negativ. Något i efterhand skulle visa sig vara falskt.

Under festen fick Lorna Goodings plötslig smärta. Hennes vänner ringde efter ambulans, som körde henne till närmsta sjukhus. På sjukhuset fick 25-åringen en chock – läkarna berättade för henne att hon var gravid och påväg att föda.

25-åriga Lorna Goodings fick plötsligt värkar när hon var på fest. Hon trodde att hennes mage bara var uppsvälld och hon hade tagit ett graviditetstest som var negativt. Så nyheten kom som en chock när hon kom in till sjukhuset. Läkarna berättade att hon var i vecka 38.

Foto: FACEBOOK

”Jag kunde tro att det var sant”

Enbart fyra timmar senare fick festprissen Lorna Goodings sin dotter, Daphne. Pappan är hennes partner Nick Burdiak.

– Jag kunde inte tro att det var sant. Det kom som en massiv chock, men vi är överlyckliga över Daphne, säger Lorna Goodings till brittiska The Mirror och fortsätter:

– Vi håller nu på att vänja oss, med detta oväntade tillskott.

Förlossningen kom som en sådan överraskning att partnern Nick Burdiak, 42, inte kunde delta vid sjukhuset. Även pojkvännen, som till vardags arbetar som maskinoperatör, var på fest med några arbetskollegor.

Veronica blev gravid som 14-åring – nu är hon mamma till tolv barn

Var på fest – fick plötsligt värkar

I dag har paret två döttrar, båda under 13 månader. Daphnes storasyster Vivienne kom till världen i juni, 2020.

Lorna Goodings, 25, som till vardags arbetar på ett resemagasin, berättar för The Mirror att hon känt sig dålig och uppsvälld i månader. Hon besökte läkare, men som sa att hon inte alls var gravid. Hon tog även själv ett graviditetstest som visade att hon inte alls var gravid. Men plötsligt fick 25-åringen värkar.

"Inte ens min läkare trodde jag var gravid. Jag tog ett graviditetstest och det kom tillbaka negativt. Jag hade ingen mens, men det hade jag inte haft på länge eftersom mitt preventivmedel förhindrar det", säger 25-åringen till The Mirror.

– Inte ens min läkare trodde jag var gravid. Jag tog ett graviditetstest och det kom tillbaka negativt. Jag hade ingen mens, men det hade jag inte haft på länge eftersom mitt preventivmedel förhindrar det.

Tillkallade ambulans

– När jag fick mina första värkar var jag på fest med mina vänner. Jag hade haft ont hela dagen, men tänkte inte något närmare på det. Men på festen blev det så illa att mina vänner tillkallade ambulans. På sjukhuset berättade läkarna att jag var i vecka 38, samt att jag var påväg att föda. Jag kunde inte tro mina öron, säger Lorna Goodings och fortsätter:

– Jag hade inte ens tid att kontakta Nick. Han var dessutom ute med sina vänner och drack öl. Han skulle inte förstå vad som höll på att hända.

Nick Burdiak blev förståeligt upprörd över att missa födseln på sin dotter. Men han säger också att blev överlycklig för den oväntade barnet. Systern Vivienne uppskattade direkt sin syster, beärattar paret.

– Vi är otroligt glada, men det har varit en tung resa. Men Daphne är en perfekt nyfödd bebis, säger Lorna Goodings.

LÄS OCKSÅ: Paret Torppey har 6 biologiska barn – adopterar 7 barn från Ukraina

LÄS OCKSÅ: Veronica blev gravid som 14-åring – nu är hon mamma till tolv barn

Foto: FACEBOOK

Senaste nytt