Lisa Anckarman, 32, på sjukhus i Thailand – efter allvarliga symptom

Lisa Anckarman, 32, på sjukhus i Thailand – efter allvarliga symptom

Foto: INSTAGRAM, YOUTUBE
Svenska influencern och youtubern Lisa Anckarman, 32, har tvingats till sjukhus efter att ha förlorat medvetandet under en mopedtur i Thailand.
”Vid ett tillfälle pressar jag fram: Jag älskar dig”, skriver Lisa Anckarman på sin Instagram.
Kvinnan tvingades föda på motorvägen – hör det dramatiska larmsamtalet här
Slå på ljud

Lisa Anckarman, 32, är en svensk youtuber och influencer. Under en mopedtur på semestern i Thailand tappade 32-åringen medvetandet och fick akut läggas in på sjukhus.

På Instagram skriver influencern att hon drabbats av mystiska symtom – och har fått läggas in på sjukhus i Thailand.

”Jag får otaliga kramper, svimmar, är förlamad i delar av ansiktet och försöker få ur mig ord utan framgång”, skriver Lisa Anckarman.

Svenskan har en stor följarskara

Lisa Anckarman har nästan 190 000 följare på videoplattformen Youtube, samt närmare 223 000 följare på Instagram. På sina sociala medier berättar hon om den dramatiska händelsen i Thailand

Allt började med att Lisa Anckarman fick mystsiak symtom när hon åt fruskot tillsammans med sin pojkvän Henrik Elvejord Borg, 27. Helt plötsligt tappade hon synen på ena öget. Paret åkte nyligen på semester i Thailand i två månader.

Efter frukosten bestämde paret att Lisa Anckarman skulle åka hem och vila.

”Jag och Henrik bestämmer oss får för att åka hemåt så jag får vila”, skriver hon.

Men de mystiska symtomen skulle snart bli värre. hon beskriver hur hon började få svårt att prata – och att hålla medvetandet.

Influencern misstänker en stroke

”Henrik lägger mig i diket och frågar vad som händer med mig, men jag kan inte svara. Jag vill säga att jag är orolig, men ut kommer bara små ljud eller helt andra stavelser än det jag vill säga”, berättar Lisa Anckarman i ett inlägg på sociala medier. I inlägget ser vi den 32åriga influencern ligga i en sjuksäng.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I inlägget beskriver även hon sina mystiska symtom. Lisa Anckerman berättar att hon får kramper, att vissa delar av ansiktet blir förlamat och att hon har svårt att behålla medvetandet

”Jag känner hur blodet rusar och antar att jag har en annorlunda panikångestattack, även om det känns annorlunda från tidigare erfarenheter”.

LÄS OCKSÅ: Gravida 24-åringen sköts till döds – laddade upp bild timmar före

LÄS OCKSÅ: Mamma klädde ut sig och infiltrerade dotterns skola

Foto: INSTAGRAM, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN