Lisa, 44, gjorde rutinbesök hos tandläkarn – fasansfulla upptäckten

Lisa, 44, gjorde rutinbesök hos tandläkarn – fasansfulla upptäckten

Foto: SWNS
Tvåbarnsmamman Lisa reste utomlands för att operera sina tänder.
Men vad som skulle vara en nöjesresa – slutade i katastrof och en 13 timmar lång hjärnoperation.
– Mitt liv är helt förstört, säger Lisa Robinson, enligt Daily Mail.
0:36

Efter reklamen: Vaknar upp hög efter operation ”Sjukskötarna är så attraktiva”

(0:36)

Slå på ljud

Lisa Robinson, 44, åkte till Turkiet för att operera sina tänder. En rutinoperation för den 44-åriga kvinnan som satt in tandproteser – och reser ofta till landet för de billiga operationerna. Men denna gång skulle det sluta på ett helt annat sätt än hon tänkt sig.

För efter sin operation i Turike började tvåbarnsmamman Lisa känna av yrsel. Ett symtom den 44-åriga kvinnan aldrig tidigare känt, trots att hon tidigare gjort rutinoperationen flera gånger tidigare.

Tillsammans med sin tandläkare, bestämde Lisa att söka vård. Trots att hon var i Turkiet. Hon åkte in till sjukhuset i Antalya. Där skulle situationen visa sig vara oerhört allvarlig. För den 44-åriga kvinnan kunde inte längre kontrollera sina ögon, som rullade bakåt i huvudet.

– De trodde jag var besatt, berättar Lisa för Daily Mail.

Gjorde fasansfull upptäckt

På sjukhuset magnetröntgas den 44-åriga kvinnan. De turkiska läkarna gjorde då en fasansfull upptäckt, en aggressiv hjärntumör. Efter upptäckten skyndades Lisa till ett operationsbord där hon lades under kniven för att ta bort tumören.

Enligt Lisa, som till vardags jobbar som sjuksköterska, hade hon endast 25 procent chans att överleva under operationen. Under 13 timmar opererade de turkiska läkarna på Lisas hjärna, utan att veta om hon skulle klara sig eller inte.

Men lyckligtvis vaknade hon upp.

– Jag trodde inte för en sekund att kunde vara cancer. Men i går berättade de att jag hade en tumör i stadie fyra. Den går inte att bota, berättar den 44-åriga tvåbarnsmamman som återvänt hem till Storbritannien.

3-åringen kan tvingas sitta i rullstol resten av livet – efter läkarens miss

Lisa, 44: ”Mitt liv är helt förstört”

– Jag känner mig så frustrerad. Jag är 44 år gammal. Mitt liv är helt förstört, säger Lisa till den brittiska tabloiden.

Enligt de brittiska läkarna hon besökt så har cancern spridit sig till andra delar av hjärnan. Hon har dessutom fått en saftig räkning från Turkiet, efter sitt sjukhusbesök på 680 000 kronor.

Lisa, med familj, har nu satt upp en insamlingssida för att täcka vårdkostnaderna.

26-åringen tatuerade sina ögonglober

Se klippet här!

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!