Laura McCarthy, 33, är gravidberoende och vill föda sitt tionde barn

Laura McCarthy

Laura McCarthy är gravidberoende och har fött nio barn.
Inom kort hoppas hon bli gravid igen.
– Det är bara så värt det, säger hon.
Slå på ljud

Många drömmer om att en dag bli förälder. De kan knappt bärga sig att få se liven växa upp, formas till självständiga människor och med både skratt och gråt ta sig an livets olika skeenden som en enda stor och lycklig familj.

Laura McCarthy, 33, från Bradley vet precis vad det handlar om. Hon älskar att vara förälder så mycket att hon mer eller mindre blivit gravidberoende. Laura säger i en intervju med ExaminerLive att hon är mamma till fyra barn, men har varit gravid med nio.

Hur går det egentligen ihop? Jo, Laura har i fem av fallen agerat surrogatmamma. Eftersom hon älskar att vara gravid, och vet att det finns människor i världen som drömmer om barn, såg hon det kort och gott som en win-win-situation.

Laura McCarthy

Laura McCarthy är bara 33 år gammal men har redan fött nio barn. Nu vill hon bli gravid igen: ”Jag älskar att vara mamma”, säger hon till ExaminerLive.

Facebook

”Älskar att kunna hjälpa andra”

För elva år sedan födde Laura sitt första barn som surrogatmamma. Samtliga av surrogatgraviditeterna har skett via IVF, med embryo skapat av ägg och spermier från de blivande föräldrarna. På så sätt har Laura ingen genetisk anknytning till barnen i hennes mage.

– Jag älskar att vara mamma, det är det bästa jobbet i världen, och jag älskar att kunna hjälpa andra att uppfylla drömmarna om föräldraskap, säger gravidvurmaren Laura till ExaminerLive.

Laura avslöjar att hon började gå i surrogattankar efter att ha sett ett tv-program. Det framkommer inte vad det var för typ av tv-program, men Laura var i vilket fall som helst en helt ny människa efteråt.

Laura McCarthy

Laura McCarthy drömmer om fler barn. ”Känslan kan vara ganska beroendeframkallande”.

Facebook
TVIST Surrogat-mammans chock efter tvillingfödseln – ett var hennes

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laura om mäktiga känslan: ”Beroendeframkallande”

Förhoppningen är att inom kort bli gravid för tionde gången. Men det måste också kännas rätt. Laura är noggrann med att lära känna föräldrarna vars barn hon ska bära. Sen är det bara vänta nio månader på den obeskrivliga kicken av att föda liv.

– När du ser barnet i deras armar förstår du direkt den ovillkorliga kärleken. Det är bara så värt det. Den känslan kan vara ganska beroendeframkallande, säger Laura.

Den udda livsstilen kommer inte utan nyfikna frågor. Några är av elakare karaktär och Laura säger att många tror hon gör det för pengar. Då brukar hon ledigt referera till brittisk lagstiftning, som inte tillåter att man betalar en surrogatmamma för ett barn.

– I Storbritannien är surrogatmödraskap ett osjälviskt val. Det är bara kostnader till resor och mammakläder som täcks.

Laura McCarthy med barn

Laura McCarthy säger att kicken av att föda liv är beroendeframkallande. Här har hon precis fött tvillingar och mitt uppe i ruset.

Facebook

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

LÄS OCKSÅ: Ebba Anderssons ilska – bråket som splittrar skidtjejerna

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!