Laura Magill bjöd in Grinchen – totalförstörde hennes hem: ”Äcklad”

Laura Magill och Grinchen

Laura Magill bjöd hem Grinchen och fick sitt hem totalförstört.
Nu vill hon varna andra.
”Jag har aldrig varit så äcklad i hela mitt liv”, skriver hon.
503 Service Unavailable

Den grönhårige eremiten Grinchen är känd för att förvandla julafton till ett sant helvete. År ut och in försöker han i sagans värld förstöra julen för familjer.

Det visste Emma Neville, som bokade in en person att spela Grinchen i hennes hem 2018. Hon varnade då sina barn för att han var stökig, men hon ville så gärna att de skulle få uppleva ett matkrig i sant kaos. Den gången blev det också en succé, enligt Emma.

– Grinchen var väldigt respektfull och respekterade att jag hade glasdekorationer i julgranen. Han bad även om ursäkt när han lämnade, även om jag försäkrade att barnen var orsaken till det mesta av stöket, säger Emma Neville till The Sun.

Laura Magill

Laura Magill vill nu varna andra familjer för Grinchen. ”Jag har aldrig varit så äcklad i hela mitt liv”, skriver hon på Facebook.

Facebook

Grinchens kaos hemma hos Laura: ”Äcklad”

Men alla delar inte Emmas bild. Laura Magill från Belfast bokade även hon in Grinchen inför årets jul och betalade 1 000 kronor för hans tjänster. Hon var övertygad om att barnen skulle uppskatta besöket.

Men den här Grinchen visade sig vara betydligt värre. Laura förstod inte vilken vandrande katastrof hon släppt in i hemmet. Hon blev ”äcklad” när han gick loss och kastade ruttna ägg på golvet, dränkte köket i diskmedel och hällde juice på hennes son.

”Grinchen kom definitivt och stal julen. Jag har aldrig varit så äcklad i hela mitt liv!” skriver hon i ett inlägg på Facebook.

Grinchens kaos

Grinchen hällde juice över Laura Magills son.

Twitter

Lauras beslut: ”Har mejlat och klagat”

Medan sonen vandrade runt dränkt i juice, fortsatte Grinchen att gå loss i hemmet. Enligt Laura krossade han dyra cupcakes och chips som hon köpt. Det välstädade vardagsrummet förvandlades till en julig krigszon.

”Jag rekommenderar inte någon att boka honom. Har mejlat och klagat till företaget men inte fått något svar”, skriver hon vidare.

Laura Magills mat

Laura Magill hade dukat upp inför Grinchens besök. Det hon då inte visste var att det här bordet snart skulle leda till stort kaos.

Facebook
Exklusivt
Se bilderna på Sveriges mest juliga hus – lagt en halv miljon
Laura Magills vardagsrum

Laura Magills vardagsrum förvandlades snabbt till ett sant julkaos.

Facebook

Laura Magill hävdar även att barnens nya pyjamasar förstördes. Företaget som anställt Grinchen har efter händelsen bett om ursäkt. De säger att sagofiguren nu är efterlyst.

”Om du ser denna vandrande sagofigur utanför din dörr så släpp inte honom, annars kommer du få uppleva fullständig förödelse”, skriver företaget i en skämtsam kommentar på Facebook.

Grinchen utanför dörren

Efter Grinchens kaos hemma hos Laura Magill varnade företaget familjer från att släppa in honom. ”Annars kommer du få uppleva fullständig förödelse”, skrev de på på Facebook.

Facebook

Grinchens ursäkt efter kaoset: ”Stal julen”

Alla är inte fientligt inställda till Grinchen. Emma, som bokade honom 2018, tycker Laura överreagerar.

– Du kan inte ha ett kalas för barnen och inte förvänta dig kaos, säger hon.

Grinchen har efter händelsen bett om ursäkt.

”Jag är Grinchen som stal julen... och jag ber om ursäkt”, skriver han på Facebook.

Grinchen

Grinchen har bett om ursäkt efter kaoset hemma hos Laura Magill.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Janssons Frestelse hotad – därför kan du bli utan rätten på jul

LÄS OCKSÅ: 61 gäster blev instängda i snöoväder – satt fast på pub

Foto: Facebook, Twitter

SENASTE NYTT!