Lärarens oförlåtliga drag – efter ensamstående mammans blöjmiss

Heather Chisum och Milo

Heather Chisum hade glömt köpa blöjor till sin son.
Då hämnades förskolläraren på ett oförlåtligt sätt.
”Har jag inte rätt att vara rasande över det här”, skriver mamman.
0:40

Efter reklamen: Mammans partytrick med gravidmagen ”Trodde att alla kunde det”

(0:40)

Den ensamstående mamman Heather Chisum, 25, från Florida, USA, hade precis hämtat sonen Milo på förskolan. När de kom hem bestämde hon sig för att byta blöja på sonen. Då fick hon sig en rejäl chock.

När hon drog upp sonens tröja såg hon att någon kladdat ned hans mage med grön tuschpenna. Hon tog en närmare titt och såg att det var bokstäver som formade ett meddelande riktat till henne.

”Mamma, blöjorna har tagit slut. Snälla läs rapporten, stod det på Milos mage.

Milos mage

Läraren hade kladdat ned Heather Chisums son, Milo med tusch. ”Mamma, blöjorna har tagit slut”, stod det bland annat.

Facebook

”Har jag inte rätt att vara rasande?”

Meddelandet kom från en lärare på Milos förskola. Uppenbarligen hade sonens blöjförråd på förskolan tagit slut och läraren kände att det här var det bästa sättet att få Heathers uppmärksamhet.

Och uppmärksamhet fick hon. Men kanske inte på sättet som läraren tänkt sig. Heather var rasande och skrev ett långt inlägg på Facebook där hon ställde sig frågande till förskollärarens beteende.

”Har jag inte rätt att vara rasande över det här? Eller överreagerar jag? Jag behöver verkligen er åsikt, annars kommer jag storma in på förskolan i morgon och säga ett och annat”, skrev Heather på Facebook, enligt The Sun.

Heather Chisum

Heather Chisum var rasande efter upptäckten och skrev på Facebook att hon tänkte storma förskolan för att skälla ut läraren.

Facebook
3-barnsmamman Kim rasar efter barnmorskans oförskämda fråga

Mammans ilska efter upptäckten: ”Försvinner inte”

Varje dag får Heather Chisum en rapport från förskolan som beskriver vad sonen haft för sig under dagen. I rapporten avhandlas allt från humör, tid för blöjbyten och om det behöver köpas fler blöjor.

Förmodligen hade Heather dagen innan missat den detaljen, vilket fick läraren att gå över gränsen. Heather undrar varför läraren inte bara sa något, i stället för att använda en tuschpenna.

”Jag bytte hans blöjor på kvällen OCH SER ATT DET HÄR STÅR SKRIVET PÅ MIN SON MED TUSCH. Jag skrubbade honom flera gånger med våtservetter och det försvinner inte. Jag hade tänkt ta med honom till stranden och leka, men nu kan jag inte göra det eftersom har en skrift över hela sig”, skriver hon vidare och fortsätter:

”Jag är en ensamstående mamma med heltidsjobb och två väldigt unga barn. STÄM MIG FÖR ATT JAG INTE LÄSER RAPPORTEN VARJE DAG”.

Sonen Milo

Skolledningen uppgav att de gett läraren sparken efter den bisarra händelsen.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Läraren sparkas efter det oförlåtliga

Efter den bisarra händelsen fick Milo och Fin, Heathers andra son, byta skola. Skolledningen meddelade strax efter att läraren fått sparken.

”Vi är medvetna om vad som inträffat på skolan och är hemskt ledsna för den upprördhet vi orsakat familjen”, skrev man i ett uttalande, enligt Fox News.

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen

LÄS OCKSÅ: Paula Smith från Bradford bortförd av aliens 52 gånger

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!