Charline, 19, är tillsammans med 28 år äldre läraren Jeremy

Kärleken saknar gränser och har inte heller någon ålder.
Åtminstone verkar det gälla för det här paret.
Det är åtskilda av 3 500 mil, en pandemi – och en ålderskillnad på 28 år.

Pandemin var i sin linda, våren 2020. Restriktioner, karantän och isolering har fått många att tillbringa mer tid på sociala medier än före corona drabbade världen.

Så även för Charline Chaltin, 19, som bor i Belgiens huvudstad Bryssel. 19-åringen älskar det amerikanska bandet Twenty One Pilots och på en fan-sida på Facebook slängde hon ut frågan: ”Vilken är din favoritlåt?”.

19-åriga Charline Chaltin bor i Bryssel. Förra året postade hon ett inlägg på sociala medier som fick oväntade, romantiska följder.

Förra året postade Charline Chaltin, 19, ett inlägg på sociala medier som fick oväntade, romantiska följder.

FOTO: PRIVAT

Svarade först inte

Många gav sin syn på saken och besvarade inlägget – en av dem var Jeremy Pratico en 47-årig lärare från Vermont i USA. Men Charline Chaltin svarade aldrig på hans kommentar, skriver The Sun.

Men något hos Charline tycktes ha fångat Jeremys intresse. Han sökte upp henne på Instagram och skickade ett meddelande direkt till henne.

De började växla meddelanden mellan varandra och insåg att de hade en hel del gemensamt.

BLIXTKÄR Är gravid med vännens morbror – träffades när hon var 12

”Skulle aldrig ha dejtat någon så ung”

Snart började Jeremy Pratico misstänka att han nog var mer intresserad av den 19-åriga tjejen från Belgien, än han ville erkänna. Han vaknade på morgnarna och funderade på om Charline Chaltin var vaken, där på andra sidan Atlanten.

Jeremy Pratico, 47, bor i Vermont och jobbar som lärare.

Jeremy Pratico, 47, bor i Vermont och jobbar som lärare.

FOTO: PRIVAT

”I vanliga fall skulle jag aldrig dejta någon som är så ung och så långt bort, men en vecka in tänkte jag ”oj, oj, jag känner saker”. Jag upplevde tidigt att gillade att prata med henne”, har han berättat i ett Facebook-inlägg.

Jeremy Partico tror inte det blivit någon romans om det inte vore för pandemin. Den gjorde att han ägnade mer tid online än i vanliga fall.

Den fjärde juni förra året var parets första officiella dejt. De drack kaffe och varm choklad och löste varsitt korsord de gjort om sig själva. Känslorna var pirriga. Men pandemin och stängda gränser gjorde att dejtandet fick ske online.

Trots det fortsatte romantiken spira.

Så reagerade föräldrarna

Charline Chaltins föräldrar var rätt skeptiska. De tyckte det var något skumt med att deras dotter dejtade en man som var närmare dem än henne i ålder. Det är trots allt 28 år mellan paret.

Även Jermey Praticos mamma och pappa hade synpunkter. De trodde deras son lurades för att den unga tjejen från Belgien ville få green card och kunna flytta till i USA.

Trots omgivningens inledande skepticism fortsatte paret att chatta och umgås och känslorna fördjupades. Till sist verkade även familjerna ge med sig och acceptera relationen.

Först ett år in i relationen träffades paret i Belgien.

Först ett år in i relationen träffades paret i Belgien och mötet fick känslorna att stärkas.

FOTO: PRIVAT

Sågs först efter ett år

Trots att relationen var officiell på Facebook, de firat en årsdag och övervunnit fördomar från vänner och familj hade Charline Chaltin och Jeremy Pratico fortfarande inte kysst varandra eller ens befunnit sig i samma rum.

Både Belgien eller USA hade infört reserestriktioner som hindrade paret från att träffas. Trots det bokade Jeremy en resa till Charline.

En vecka före den planerade resan lyftes restriktioner för inresor länderna i mellan och den 30 juni flög Jeremy över till Charline.

Paret fick åtta dagar tillsammans i Belgien.

Enligt Jeremy var dessa dagar några av de bästa i hans liv. Även Charline verkar upp över öronen kär i sin äldre själsfrände.

”Jag kan fortfarande inte förstå att jag träffat någon som honom. Han är definitivt den bästa människan jag någonsin träffat,” skriver hon själv om pojkvännen.

Både Jeremy Pratico, 47, och Charline Chaltin, 19, känner att de vill satsa på relationen.

Både Jeremy Pratico, 47, och Charline Chaltin, 19, känner att de vill satsa på relationen. På sociala medier skriver människor att paret är som gjorda för varandra och att de ser ut att må bra tillsammans.

FOTO: PRIVAT

Skjuter på studierna för kärleken

På sociala medier möter paret framförallt positiva reaktioner. De har båda berättat om sin relation och människor verkar inte bry sig nämnvärt om ålderskillnaden. Flera skriver att det är få som lyckas träffa någon de verkligen passar med och att paret ska lyssna till sina hjärtan och satsa på varandra.

Charline Chaltin verkar inte tveka.

Förhoppningen är att hon och Jeremy ska flytta ihop och Charline säger att hon är beredd att skjuta på sina universitetstudier några år för att utforska kärleken.

”Mitt primära behov är att vara med honom, även om jag måste vänta några år innan jag kan börja studera. Vi tillbringade en vecka tillsammans och den veckan var den bästa i mitt liv, så min plan är att vara tillsammans med honom”.

LÄS OCKSÅ: Nya dejtingreglerna – detta går hem om du letar efter partner

LÄS OCKSÅ: Sarahs avslöjande: ”Jag har en två år äldre tvilling”

FOTO: PRIVAT

SENASTE NYTT!