Landets största familj tvingas göra sig av med lyxen – hårda kritiken

Sue Radford

Familjen Radford har fått hård kritik för sin lyxiga livsstil.
Nu skenar kostnaderna och familjen tvingas tänka om.
”Helt ärligt, jag är chockad”, skriver mamman Sue Radford.
0:50

Efter reklamen: Han var pappa till världens största familj

(0:50)

Noel och Sue Radford är ett välkänt par. De är föräldrar till Storbritanniens största familj. Tillsammans med sina barn har de synts flitigt i det populära programmet 22 kids and countin och gjort succé.

Samtidigt är det många som haft åsikter om hur familjen lever sitt liv. Sue Radford har otaliga gånger fått kritik på sociala medier för sin extravaganta livsstil.

Så sent som förra året rasade följarna när det kom fram att hon köpt madrasser för 9 700 kronor styck till döttrarnas rum. Det blev inte bättre när det blev känt att julklappsbudgeten låg på 60 000 kronor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sue Radfords svar efter hårda kritiken

Det gick så långt att Sue Radford inte kunde göra annat än gå ut på sociala medier och bemöta kritiken.

”Jag har jobbat extremt hårt för att komma dit vi är i dag. Jag tror folk glömmer bort att vi inte bara har vårt bageri, vi har också jobbat hårt med vårt mediabolag och filmat för vårt nya program precis som många andra ”influencers”. Jag hatar det ordet men de flesta andra Youtubers driver inte ett framgångsrikt företag samtidigt, skrev Sue Radford.

Familjen har även haft stora problem med stalkers och nyfikna fans. Flera gånger har främmande människor dykt upp på tomten och tittat in genom fönstren. Det gör att Sue Radford inte vill bo kvar, trots att de nyligen storrenoverat lyxhuset i Morecambe, England.

Landets största familj med 22 barn tvingas flytta – efter livet i lyx

Familjen tvingas göra sig av med lyxet

– När du är en del av offentligheten så vet folk var du bor. Vi har människor som dyker upp utanför vårt hus för att ta bilder. Det har kommit till en gräns där vi måste flytta någon annanstans för att kunna vara ifred, sa hon till The Sun för några veckor sedan.

Nu kanske man har hittat ytterligare en anledning till att flytta. Det har nämligen visat sig att varmvattnet i jacuzzin kostat familjen så mycket pengar att de nu måste prioritera om. Hade det inte varit för maken Noel hade den dyra upptäckten aldrig hade gjorts.

– Han kollade hur mycket el vi förbrukar under 23 timmar när jacuzzin är på, kontra när den är avstängd. Det visade sig att vi betalar 700 kronor i veckan. Vi har nu stängt av den i väntan på varmare väder, sa Sue Radford i en instastory, enligt The Mirror.

Christopher i Jacuzzin

Parets äldste son, Christopher, sitter i jacuzzin och avnjuter en kall öl.

Instagram

Sue Radford: ”Jag är chockad”

Enligt Sue Radford har många av följarna hört av sig efter inlägget och tackat för den viktiga informationen.

De som har turen att äga en jacuzzi har nu, likt familjen Radford, stängt av varmvattnet för att spara pengar.

”Helt ärligt, jag är chockad, jag trodde inte att det kostade så mycket”, skriver Sue Radford.

LÄS OCKSÅ: Familjen Radford har 22 barn – barnens oväntade avslöjande

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!