Sue och Noel Radford med 22 barn avslöjar nu nya barnbeslutet

Familjen Radford

Noel Radford och Sue Radford är Storbritanniens största familj med sina 22 barn.
Samtidigt spekuleras det om ytterligare barn – något som föräldrarna nu känner sig tvingade att kommentera.
– Så, vi vill lägga alla korten på bordet, säger Noel.

Noel Radford, 51, och Sue Radford, 46, är stolta rekordinnehavare av Storbritanniens största familj. Med sina 22 barn lever de ett hektiskt liv, som innehåller stora julfiranden och stora familjeutflykter.

De träffades i väldigt ung ålder. Noel var 18 år och Sue 14 år när de blev föräldrar till sonen Christopher, 32. Sedan dess har familjen utökats i en nästan overklig fart.

På sociala medier och i programmet ”22 Kids and Counting” har följare och tittare fått en unik inblick i rekordfamiljens vardag. Det har även spekulerats om familjen kommer skaffa ett 23:e barn.

Noel och Sues svar efter alla barnrykten

I samband med nya säsongen av ”22 Kids and Counting” kommer familjen nu med ett nytt barnavslöjande. Redan i första avsnittet samlar Sue och Noel sina 22 barn för att berätta hur de tänkt sig framtiden.

– Okej ungar, vi har samlat alla eftersom vi tagit del av ryktet som sprids i huset. Det verkar som att ni alla tror att jag och mamma ska skaffa ett till barn, säger Noel, enligt Daily Star, och fortsätter:

– Så, vi vill lägga alla korten på bordet. Mamma och jag har beslutat oss för att det inte blir några fler, vi är färdiga. Inga fler bebisar, inga fler bröder eller systrar för er del, vi är nöjda med de vi har.

22-barnsmammans fina gest får följarna att rasa: ”Extremt hårt”

Sonen Lukes pik: ”Flera gånger”

Barnen får helt enkelt klara sig med 21 syskon. Samtidigt är det svårt att lita på Noel och Sues barnord, eftersom de så sent som i april förra året fick dottern Heidi.

Sonen Luke, 21, har varit med i familjen länge och får anses vara en av de mer erfarna barnen. Han litar inte helt och hållet på föräldrarnas planer och är medveten om att allt kan hända.

– Ni har sagt flera gånger att det kommer bli sista barnet. Kan vi få det nedskrivet någonstans, säger Luke skämtsamt.

Familjen Radford

Sue och Noel med barnen Christopher, 32, Sophie, 27, Chloe, 26, Jack, 24, Daniel, 22, Luke, 21, Millie, 20, Katie, 19, James, 18, Ellie, 16, Aimee, 15, Josh, 14, Max, 12, Tillie, 11, Oscar, 10, Casper, 9, Hallie, 6, Phoebe, 5, Archie, 4, Bonnie, 3, och Heidie, 1.

Instagram

LÄS OCKSÅ: Landets största familj med 22 barn – så lever de sitt lyxliv

LÄS OCKSÅ: Villa Kassman: Duons hemliga plan för slottet på Storholmen

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!