Landets mest hatade mamma hårda svar efter kritiken: ”Ser för bra ut”

Carla Bellucci

Carla Bellucci får ofta hård kritik och har kallats för Storbritanniens mest hatade kvinna.
Själv tror hon det handlar om att hon ser för bra ut.
– Jag blir aldrig hånad av attraktiva kvinnor, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Trailer: Johanna Möller - Sveriges mest hatade kvinna

(0:30)

Den före detta glamourmodellen Carla Bellucci, 40, fick ett helt land emot sig när hon fejkade en depression för att göra en näsoperation och få ”den perfekta näsan”.

Folk blev vansinniga när hon gick ut och berättade om sin fejkdepression. Det gick så långt att hon tvingades flytta från sitt hem i Borehamwood, England, på grund av alla dödshot.

– Jag bryr mig inte om vad folk säger. Några kanske tycker att jag utnyttjar systemet, men det är samtidigt vad det är till för. Jag är bara smart nog att veta hur man går till väga. Alla som gnäller är bara avundsjuka, sa hon i en intervju med The Daily Star.

Carla Bellucci

Carla Bellucci blev kallad för Storbritanniens mest hatade kvinna.

Ken McKay/ITV/REX

”Åker alltid på semester utan mina barn”

Det var inte sista gången som Carla Bellucci fick hård kritik för hur hon lever sitt liv. Nyligen åkte hon och maken GIovanni på en kärlekssemester ihop. Hon lämnade då kvar sex månader gamla dottern Blue hemma i England, vilket skapade ilska.

– Det var tydligen en jättegrej att jag åkte på semester utan Blue. Men hon var faktiskt med sin mormor och syster, det var inte direkt så att jag bara lämnade henne. Jag åker alltid på semester utan mina barn, säger hon till Daily Star.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Aldrig hånad av attraktiva kvinnor”

Carla Bellucci har de senaste åren fått hård kritik för sin frispråkighet. Hon är själv övertygad om att det handlar om att ”hon ser för bra ut” och att folk helt enkelt inte kan hantera hennes sköna yttre.

– Jag blir alltid kallad för en jävla luffare, men jag undrar om jag skulle bli kallad för samma sak om jag var av storleken större? Det första kvinnor skriver till mig handlar om mitt utseende, säger hon och fortsätter:

– Jag blir aldrig hånad av attraktiva kvinnor. Det är alltid någon glappkäft utan tänder.

Foto: Instagram, Ken McKay/ITV/REX

SENASTE NYTT!