Kvinnan tog fel på datum – råkade komma ett år för tidigt till flyget

@simp4beanz väntar på flyget

En kvinna från England anlände till flygplatsen i Kroatien ett år för tidigt.
Nu hånas hon på Tiktok för den otroliga missen.
”Allt jag kan göra nu är att skratta åt allt”, skriver hon.

Många är nervösa inför flygresan och tänker på alla möjliga saker som kan gå fel. De är på flygplatsen flera timmar innan avgång, bidar sin tid, dricker kanske en öl så dyr att man hamnar i chock och undrar hur man någonsin ska kunna få ekonomin att gå ihop igen.

Eller så är man en obotlig tidsoptimist som anländer till flygplatsen bara minuter innan flyget går. Man springer runt med andan i halsen, har en panikslagen blick och ett kroppsspråk som skriker ”hur kunde det här hända!?" och glömmer att det har hänt hundra gånger tidigare.

Eller så är man Tiktok-användaren @simp4beanz, som kommer till flygplatsen ett år för tidigt.

@simp4beanz

Tiktok-användaren @simp4beanz anlände till flygplatsen i Kroatien ett år för tidigt. Nu väntar hon på att få komma hem till England, frågan är bara hur länge det dröjer.

Tiktok

Anklagar flygbolag för misstaget: ”God jävla natt”

Hur den något för tidiga resenären kunde ta så fel på tiden är aningen oklart. @simp4beanz skyller på flygbolaget Easyjet och säger att hon, efter många turer av avbokningar, äntligen fick en biljett.

Då visste hon inte att biljetten hade ett utgångsdatum som var aningen överdrivet. När hon kom till flygplatsen i Kroatien fick hon veta att resan hem till England skulle dröja.

”Kom till flygplatsen klockan sex på morgonen och det visade sig att mitt flyg var bokat till nästa år. God jävla natt”, skriver @simp4beanz i klippet.

Flygplan lyfter

@simp4beanz väntar otåligt på flyget. Flyget går först om ett år och är alltså inte planet som lyfter på bilden.

Roger Vikstrm / TT

Hånas av följarna

Tiktok-klippet har blivit viralt och setts av drygt två miljoner. Folk är oerhört tagna av historien och undrar hur det kunde bli så här. Några väljer även att raljera över det tragiska ödet.

”Jag fattar om du har ett behov av att vara på flygplatsen två timmar innan men ett år verkar lite för tidigt”, skriver en person.

”Ett år? Min pappa rekommenderar att komma två år för tidigt, ifall det skulle vara mycket kö vid säkerhetsspärrarna”, skriver en annan.

TAPPAR DET Kvinnan bet och slog flygvärdinna – blev fasttjepad

Paniken: ”Mygg som försöker attackera mig”

Det finns också personer som är oroliga för @simp4beanz och undrar hur hon har det på flygplatsen.

Huvudpersonen själv kommer inte med lugnande besked.

”Om det inte vore för alla mygg som försöker attackera mig så hade jag nog klarat av det. Allt jag kan göra nu är att skratta åt allt”, skriver hon.

Det är oklart om Tiktok-användaren är kvar på flygplatsen i Kroatien, eller om hon fått en ny biljett för att ta sig hem till England.

@simp4beanz

easyjet acc been doing me dirty man wtf

♬ original sound - lexi🍒

LÄS OCKSÅ: Fallskärmshoppare kraschade – rakt genom hustak

LÄS OCKSÅ: Flygvärdinnan: Snälla – var inte DEN personen

Foto: Tiktok, Roger Vikstrm / TT

SENASTE NYTT!