Mary, 86, har 90 barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn

86-åriga Mary Marshall

86-åriga Mary Marshall från Storbritannien har lyckat med något utöver det vanliga.
Inte nog med att hon har 90 barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnbarnsbarn – nu lever hela sex generationer i släkten samtidigt.
– Jag är en lycklig kvinna och om jag ska vara ärlig, det är fantastiskt att ha en så stor familj, berättar hon för The Mirror.

Att 86-åriga Mary Marshall från Storbritannien är familjekär är ingen överdrift. Inte nog med att hon är mamma till åtta personer. Hon har under hela sitt liv lyckats skapa en enorm familj då hon är mormor/farmor, gammelmormor/farmor, gammelgammelmormor/farmor och gammelgammelgammelmormor/farmor till 90 personer.

Den stora familjen sträcker sig från Mary Marshall själv till den yngsta lilla medlemmen Nyla Ferguson som endast är några veckor gammal. Nu lever hela sex generationer samtidigt vilket är något unikt.

Alla kvinnor på samma sida av familjen har fått barn när de varit 18 år eller yngre och alla förutom en har arbetat eller arbetar inom vården.

Mary: ”Jag är en lycklig kvinna ”

Mary Marshalls äldsta dotter Rose Thorburn, 68, har fyra barn. Där ingår bland annat dottern Chyrel Borthwick som har tre barn. Chyrel Borthwick i sin tur födde Carrie Dow som är fyrabarnsmamma. Och Carrie Dows dotter 17-åriga Toni-Leigh Aitken fick nu den 25 maj dottern Nyla Ferguson.

På grund av storleken på sin familj så säger Mary Marshall, som bor i Edinburgh i Skottland, att hon är förlåten för att hon inte hinner med att köpa födelsedagspresenter och julklappar till alla.

Exklusivt
JACKPOT Annelie fick dubbel triss i barnbarn

– Jag är en lycklig kvinna och om jag ska vara ärlig, det är fantastiskt att ha en så stor familj. Det finns alltid någon där som letar efter dig. Jag är oerhört glad, säger hon till The Mirror.

Bor nära varandra

Den nyblivna mamman Toni-Leigh Aitken som födde familjen senaste tillskott för bara några veckor sedan säger:

– När vi fick reda på att jag var gravid skämtade vi om att vi slog någon form av rekord. Sedan började vi undersöka det och det ser inte ut som om någon annan har en familj i den här storleken.

Hon fortsätter:

Vi bor inte längre än en 10-15 minuters bilresa från varandra så vi träffas ganska ofta. Men nu är vi ganska stor familj! Jag har inte hört talas om någon annan familj av denna storlek i hela Skottland.

LÄS OCKSÅ: ”Rekordmamman” påstods ha fött 10 barn – nu avslöjar maken sanningen

LÄS OCKSÅ: Spanien i sorg efter pappans brutala mord på Olivia, 6, och Anna, 1

FOTO: The Mirror