Kvinnan fastnade i maskinen och kom inte ur – räddades av klockan

Kvinnan fastnade upp och ned och räddades av polis.

FOTO: TikTok
En kvinna fastnade hängandes upp och ned i en maskin på gymmet – så illa att polis tillkallades, skriver New York Post.
Träningsmissen – "AJ MIN FIFFI"
0:25

Efter reklamen: Träningsmissen – "AJ MIN FIFFI"

(0:25)

Slå på ljud

En kvinna i delstaten Ohio i USA tog till vara på det erbjudande hennes gym hade – att träna när som helst på dygnet.

Klockan tre på natten tyckte hon var en bra tid att träna och gav sig iväg till gymmet. Tränar man mitt i natten kan man tänka sig att kroppen inte riktigt hänger med i svängarna, vilket kvinnan var medveten om.

För att väcka ryggen till liv använde hon en maskin där man sätter fast fötterna i toppen för att sedan hänga rakt upp och ned för att sträcka ut ryggen. Låter lite udda eller hur? Kvinnan bestämde sig för att filma sig själv för att visa andra denna konstiga maskin som hon själv skulle rekommendera till andra – tills att hon fastnade i den.

”Jag har fastnat...”

Kvinnan hängde hjälplös upp och ned i maskinen medan hennes telefon fångade allt på film. Det var andra på gymmet, men de var inte i samma rum som kvinnan och hörde inte henne över den höga musiken som spelades. Hur skulle hon komma ned?

Räddningen blev hennes aktivitetsklocka på handleden. Genom den kunde hon ringa efter räddningstjänsten. I klippet som hon senare laddade upp på TikTok hör man hennes samtal med larmoperatören.

– Jag har fastnat upp och ned i en sån här grej som ska lätta trycket på ryggen. Jag tror att grejen gick för långt och jag fastnade bara upp och ned och kan inte få mig själv på rätt håll. Förlåt, jag sitter bara fast, hörs hon säga till sin klocka.

Efter en liten stund syns en polisman hjälpa kvinnan ned. Hon hade då hängt upp och ned i totalt tolv minuter. Kvinnan fick inga fysiska skador, men har berättat på TikTok att hon behövde en ordentlig paus efteråt.

TikTok-användare har fått sig ett gott skratt och klippet har visats över sju miljoner gånger. Kvinnan tror inte att hon kommer att använda maskinen igen – åtminstone inte mitt i natten.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN