Kvinnan blev mamma vid 49 efter år av kamp – nu möts hon av hat

Kris Monsour

Efter att den då 41-åriga Kris Monsour drabbats av flera missfall fick hon beskedet att hon aldrig skulle kunna få barn.
Men hon vägrade ge sig och när hon var 49 år blev hon till slut mamma till en liten dotter.
Trots Kris stora lycka möts hon av mängder hat.
Nu väljer hon att slå tillbaka mot de elaka orden på sociala medier.
2-årigen får träffa sin lillebror för första gången
0:40

Efter reklamen: 2-årigen får träffa sin lillebror för första gången

(0:40)

Slå på ljud

Länge hade Kris Monsour, 51, drömt om en egen familj och att få bli mamma. Men det visade sig vara svårare än hon hade tänkt.

När hon vid 41 års ålder hade drabbats av flera missfall så fick hon beskedet att hon inte skulle kunna bli gravid och att hon och maken borde ge upp försöken.

”Vid 41, efter mitt senaste missfall, fick jag höra att jag aldrig skulle bli mamma och att jag skulle ’acceptera mitt öde’”, skriver hon i en video på Tiktok.

Plötsliga vändningen – efter alla år av kamp

Men Kris Monsour lät sig inte slås ner av det tunga beskedet och hon vägrade att ge upp. Något som skulle visa sig vara helt rätt beslut.

När hon var 49 år så hände det plötsligt – hon blev gravid och födde en liten dotter.

På sociala medier delar Kris och hennes make med sig av livet som småbarnsföräldrar efter 50, under namnet The vintage parents.

Föddes med ryggbråck – rullstolen som förändrade hans liv

Se klippet här!

Slår tillbaka mot allt hat: ”Bara orättvist...”

Det är många som uppskattar att Kris delar med sig av familjelivet, men den 51-åriga mamman tvingas också utså mycket hat. Flera anser att hon är självisk som har skaffat barn vid 49 års ålder och menar att hon inte kommer få se sin nu 2-åriga dotter växa upp.

”Min pappa dog vid 60. Jag är 26 och måste leva resten av mitt liv utan honom. Det är bara orättvist att skaffa barn så sent”, skriver en person som får medhåll av en annan:

”Det stackars barnet kommer ha en förälder på ålderdomshem innan den går ut skolan”.

Som tur är finns det många som försvarar mamma Kris och hennes familj, och flera menar att det aldrig kan finnas någon garanti för hur länge barn kan få ha sina föräldrar i livet.

”Allt som betyder något att du är den bästa föräldern du kan vara på den här jorden”, skriver en person.

”De här kommentarerna är hemska... så glad för din skull och att din lilla flicka kommer få så mycket kärlek oavsett vilken ålder du är i”, skriver en annan.

FOTO: Tiktok/Instagram

SENASTE NYTT!