TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Kvinna fejkade bröllop för att exet skulle höra av sig

05 dec, 2021 
https://image.hant.se/image-7520869?imageId=7520869&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=66.67&x=0&y=0
Karin Selåker Hangasmaa
En kvinna påstår att hon fejkade sitt bröllop.

Ibland vill man bara få uppmärksamhet av en gammal flamma.
Vissa prövar att skicka iväg ett litet sms.
Andra går betydligt längre.
Till exempel den här tyskspråkiga tjejen.

Annons
Fortkörning slutar i galen bilkraschBrand logo
Fortkörning slutar i galen bilkrasch

Kvinnan den här historien handlar om verkar bo i Schweiz men far hon och flänger över Europa i jakten på lyckan. Många av hennes inlägg på Instagram handlar om att gilla sig själv, att män inte gör en lycklig och att det är bra med lite egna pengar på fickan.

Flera av posterna går på temat självkärlek och hon påminner följarna om att det bara är den kärleken som gör oss lyckliga, inte den externa. Ett budskap som presenteras med glimten i ögat. Bland annat berättar kvinnan att hon precis vaknade upp med en tio-poängare – sig själv.

Men i ett klipp på Tiktok avslöjar hon att även solen har fläckar. Ibland vill man bara ha den där bekräftelsen utifrån. Till exempel från en tidigare pojkvän.

Så hon fejkade sitt bröllop.

Fejkade bröllop för att ex skulle höra av sig

Kvinnan hyrde in bröllopsfotograf, fixade en lång vit klänning och blommor. En modell var brudgum, skriver The Sun. Hon ordnade med slöja, bröllopstårta och en makeupartist bokades för att lägga det perfekta sminket.

Annons

Allt för bilderna som skulle få exet att börja undra. Det är i alla fall det hon berättar på TikTok.

Jag minns tillbaka till den gången när jag fejkade mitt eget bröllop och hyrde en professionell fotograf för att han skulle söka kontakt med mig”, säger hon i ett klipp som fått spinn på sajten.

En kvinna fejkade sitt bröllop och lät en fotograf ta bilder på alltihop.
Kvinnan fixade klänning och fejkade en vigsel – allt för att exet skulle höra av sig.

Falska bröllopsparets lyckliga bilder

Bröllopsbilderna ligger dock inte i flödet på Instagram, antingen är de raderade för att inte förvirra vänner och släktingar mer, eller så publicerades de inte där. Kanske drar kvinnan en liten vals.

Däremot har hon lagt upp bilderna i klippet på TikTok och ”bröllopsparet” ser onekligen urlyckliga ut och förefaller vara väldigt kära.

Hur som helst lyckades inte planen. Antingen gick exet inte på bluffen, eller så hade han gått vidare och ägnade inte så mycket tankar åt ex-flickvännens förehavanden och civilstatus.

FOTO: PRIVAT

Annons