Margret, 56, gav bort miljoner till släktingar – hittades död

Margret Loughrey. Foto: skärmdump/BBC/TT

Nyligen gav mångmiljonären, Margret Loughrey, 56, från Nordirland bort en stor summa pengar till familjemedlemmar och grannar.
I förra veckan hittades hon plötsligt död i sitt hem.

EuroMillions-vinnaren, Margret Loughrey, 56, från Nordirland hade precis gett sina familjemedlemmar en miljon pund (drygt 12 miljoner svenska kronor) vardera, samt blivit klar med sitt drömboende, när hon hittades död i förra veckan.

Räddningstjänsten kallades till hennes hem vid 10.30-tiden i torsdags morse, rapporterar tidningen Belfast Live.

Enligt polisen finns det ingen misstanke om brott.

– En obduktion ska äga rum, men i detta skede behandlas hennes död inte som misstänkt, berättade en talesperson för polisen i Nordirland.

NYKÄR Mamman blev förlamad – lämnades av maken

Margret Loughrey. Foto: skärmdump/BBC

Vann 320 miljoner kronor

Det var för åtta år sedan som den 56-åriga Margret Loughrey, även kallad ”Maggie Millions”, från Strabane vann otroliga 27 miljoner pund (drygt 320 miljoner svenska kronor) på EuroMillions.

Hon har tidigare berättat att hon blev chockad, och att hon kontrollerade att siffrorna stämde minst tio gånger.

– Jag måste ha gått runt i huset i fem timmar innan jag ringde min bror och bad honom att ringa upp mig, har Margret berättat.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jackpott-vinnaren: Därför ångrar jag att jag vann pengarna

Den 56-åriga nordirländskan har även i tidigare intervjuer berättat att hon, så här med facit i hand, ångrar att hon vann pengarna.

– Självklart gör jag det, jag var en gladare person innan. Jag är en människa, och allt pengarna gjort är att förstöra mitt liv.

För Belfast Telegraph berättar grannen, Paul Gallagher, som även han fick pengar av Margret, att hon nyligen blivit klar med sitt drömhus.

– Det är synd att hon inte fick njuta av sitt nya hem, säger han.

LÄS OCKSÅ: Satu fick höra att hon inte kunde bli gravid – nu har hon tio barn

LÄS OCKSÅ: Mamman brändes svårt när hon räddade sina barn från branden

FOTO: skärmdump/BBC/TT/Terje Bendiksby