relationer

Kritiken mot 47-åriga Joannas liv med yngre maken: ”Har sex varje dag”

Joanna Girling lutar sig mot Hysm Fygo till vänster och till höger står de bredvid varandra.

FOTO: SWNS

För Joanna Girling, 47 och blivande maken Hysm Fygo, 39 spelar åldern ingen roll men sexet desto mer.
– Vi har sex varje dag, säger Joanna som försöker bli gravid med sin egyptiske pojkvän trots familjens protester.
Men Joannas historia med en annan yngre man från Egypten höll på att stoppa kärlekslyckan.

Brittiska Joanna Girling, 47, trodde inte att hon skulle falla för en egyptisk man igen efter att ha blivit brutalt dumpad. Det var 2018 som hon träffade sin första egyptiska pojkvän, en man i 20-årsåldern, när hon var på semester med sin dåvarande man i Egypten.

Hon smög ut för att träffa honom medan hennes make sov, berättar hon enligt brittiska The Sun. När hon återvände till Storbritannien efter semestern lämnade hon sin man och återvände till Egypten. Men efter att ha spenderat nära 190 000 kronor på sin unge pojkvän dumpade han henne och kallade henne ”fet och ful”, enligt Joanna.

Joanna var därför hjärtekrossad när hon träffade Hysm Fygo, 39, första gången 2019. De träffades när Joanna var ute med en kompis och de två delade en taxi hem och tillbringade natten tillsammans. Joanna var dock rädd för att bli hjärtekrossad igen och stötte bort Hysm flera gånger när han ville ses igen. Men 39-åringen gav inte upp och till slut blev de ett par.

Familjens avstånd: ”Ingen kontakt”

Nu har de varit tillsammans i tre år och planerar sitt bröllop för fullt. Detta trots att Joannas familj har tagit avstånd från sin dotter på grund av hennes partner.

– Min familj har fortfarande inte haft någon kontakt med mig sedan jag var tillbaka i Storbritannien även om de vet att jag är tillbaka. Men jag har hela Hysms familj och de älskar mig det är huvudsaken, säger Joanna som gärna vill ha barn med sin åtta år yngre kärlek.

Något som de verkligen jobbar för att uppnå.

47-åringens barnlängtan: ”Vi har sex varje dag”

– Vi har sex varje dag när vi är tillsammans, och vi försöker fortfarande få ett barn, säger hon.

Nu ser Joanna fram emot parets bröllop som blir en två dagars-fest i Egypten. En bröllopsfest som maken helt och hållet håller i. Joanna har bara valt ut sin brudklänning.

– Jag är exalterad över att jag ska bli hans fru på riktigt – när han friade hade vi bott tillsammans och det kändes rätt. Gnistan finns fortfarande kvar, varje dag när vi är tillsammans är det fantastiskt, det är bara svårt att vara åtskilda från varandra, säger Joanna.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN