Kontroversiella paret åkte på smekmånad: Vi shoppar och äter NAKNA

"Svänga med snabeln och vicka på baken". Låten ”Naken” av 250 kg kärlek är något paret verkligen tagit till sig.

Åh, åh, vad det är skönt att va naken! Det håller åtminstone Brasiliens mest kontroversiella par med om.
Paret som tjänar omkring en halv miljon kronor varje månad på OnlyFans reste till världens största stad för nudister.
– Vi shoppade, gick till banken och åt middag nakna, berättar Arthur O Urso och Luana Kazaki.

Arthur O Urso och Luana Kazaki letar efter en smaskig måltid i de lägre hyllorna i butiken.

Foto: Arthur O Urso och Luana Kazaki

De kallar sig själva för ”Brasiliens mest kontroversiella par”. Arthur O Urso och Luana Kazaki fann sig plötsligt sysslolösa under pandemin. Då började deras äventyr tillsammans, men de lämnade aldrig sovrummet.

Brasilianska paret tjänar omkring en halv miljon kronor i månaden på sitt OnlyFans-konto, enligt deras egna uppgifter. På premium-kontot, där det numera gifta paret, har slängt kläderna och delar med sig av sina kroppsliga lustar på filmhar blivit viralt ett flertal gånger.

Paret reste över Atlanten: Ville kasta kläderna i fransk stad

En kejserlig klädkod gäller på restaurangen i den franska staden.

Nu har paret gift sig och rest över Atlanten till den franska medelhavskusten. Målet med resan? Cap D'Age. Anledningen är inte enbart för den vackra utsikten mot havet från stadens klippor. Utan även andra utsikter. Cap D'Agde i Frankirke är nämligen världens största nudiststad. Varje år kommer tusentals turister från hela Europa, USA och Canada – och nu även Brazilian för att kasta kläderna.

VARNAR Tandläkaren avslöjar felet ALLA gör med munskölj

Paret från Brasilien visar gladeligen upp på bilder hur de strosar runt i den franska staden. Utan en tråd på kroppen. På bilderna syns paret Arthur O Urso och Luana Kazaki handla mat i butik, med pojkvännen Arthur O Urso hukandes för att leta upp något på den nedersta hyllan.

På en annan bild syns paret avnjuta en middag på sin smekmånad. Men utan kläder även denna gång i den franska restaurangen. Tillsammans med andra turiset med samma klädsmak.

Staden Cap D'Agde vid medelhavet låg högst upp på drömresan för det brasilianska paret. Anledningen var den frihetliga installing staden har för nudister. Men att visa sin kroppsliga kärlek offentligt kommer med en saftig böter, så det ska helt undvikas.

Tjänar omkring en halv miljon kronor – på att kasta kläderna

Paret tjänar omkring 56 000 pund i månaden på sitt konto, som i svenska kronor blir över en halv miljon. De ger råd till andra par för att krydda kärlekslivet – och tipsar om olika metoder på din kanal.

Paret har länge velat resa utomlands efter pandemin, som härjade i över två år. Även om det var sysslolösheten under samma pandemi startade deras karriärer som extremsportare i sovrummet.

– Par borde leta efter nya upplevelser tidigt i sina relationer och äktenskap. Så att ingenting kyls av, berättar det brasilianska paret.

– Vi lär ut allt möjligt via vår plattform, allt från olika ställningar till uppmuntran om att par både testa på att swinga, fortsätter de berätta för The Mirror som också skrivit om parets visit i Frankrike.

– Vi kommer att stanna här i omkring en vecka, berättar det brasilianska kärleksparet.

– Vi vill njuta, filma och fånga information för vår dokumentär, berättar Arthur O Urso och Luana Kazaki.

LÄS OCKSÅ: Frun påstår: Jag låter mamma ligga med min make

LÄS OCKSÅ: Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Foto: Arthur O Urso och Luana Kazaki, BARRERE Jean-Marc / hemis.fr

SENASTE NYTT!