Kom nyligen ut som ickebinär – så ser Eminems barn ut i dag

14 aug, 2021 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Eminem och hans familj
En blev influencer, en blev lyckligt förälskad och en kom nyligen ut som ickebinär.
Bakom Eminems rapframgångar döljer sig en närvarande far.
Här är allt du behöver veta om hans familj.
Annons
Här är superkändisarna som har blivit kär i en svensk
Här är superkändisarna som har blivit kär i en svensk

Med en mun lika snabb som en gepard på savannen har den berömda ordkonstnären och rapparen Marshall ”Eminem” Mathers försett hip hop-världen med låttexter lika kontroversiella som imponerande.

Den varierande låtskatten har gjort att han i dag klassas som en av världens skickligaste rappare. Ryktet säger även att han numer är en skicklig far. Eminem har tre barn: Hailie Jade Mathers, Alaina Mathers och Stevie Laine.

Som i de flesta familjer har barnen valt olika vägar i livet. Så här ser Eminems barn ut i dag.

Eminem
Eminem visade tidigt att han satt inne på ett gudabenådat munläder. Han klassas som en världens skickligaste rappare och har en förmögenhet på 230 miljoner dollar.Evan Agostini
Kimberly Anne Scott och Eminem
Kimberly Anne Scott och Eminem träffade varandra när de var väldigt unga. De fick dottern Hailie Jade Mathers 1995. Ex-paret har gjort slut och blivit tillsammans flera gånger.Scanpix

Hailie Jade Mathers, 25

Hailie Jade Mathers är kanske den kändaste av Eminems barn. Han har skrivit flera låtar om henne, bland annat ”Hailie's Song” och ”Mockingbird”. Eminem fick Hailie tillsammans med ex-frun Kimberly Anne Scott 1995.

Annons

Trots att flera påpekat hur lika Hailie och Eminem är varandra, så har hon valt att gå en egen väg. Med cirka 2,2 miljoner följare på Instagram har hon skapat sig en karriär som influencer.

I en intervju med Daily Mail i slutet av förra året berättade hon att det var flera personer som hörde av sig med önskemål om samarbete. Hon avslöjade även att hon och pappa Eminem hade en fin relation.

– Absolut, vi är väldigt nära, sa hon.

Hailie är väldigt mån om sitt privatliv, men avslöjar i alla fall att hon har studerat psykologi. Hon har även en pojkvän som heter Evan McClintock, som studerat ekonomi. De båda bor i Detroit.

Alaina Mathers, 28

Alaina Mathers är Eminems äldsta barn. Både han och Kimberly Anne Scott är juridiska föräldrar, men inte biologiska. Alaina Mathers biologiska mamma är Kimberlys tvillingsyster Dawn Scott.

De adopterade Alaina Mathers någon gång på 90-talet. Dawn Scott dog av en misstänkt heroinöverdos 2016. Det skriver The Mirror.

Annons

– Kims systerdotter har varit en del av mitt liv ända sedan hon föddes. Jag och Kim fick i stort sett henne, hon bodde med oss var vi än befann oss, sa Eminem i en intervju med Rolling Stone 2004.

Även Alaina Mathers omnämns i låten ”Mockingbird”, då under smeknamnet Laney. Där sjunger han att Laney och Hailie är som systrar.

Alaina Mathers har valt att hålla låg profil. Men det verkar som att hon är lycklig. Hon visar ofta upp pojkvännen Matt Moeller och lika ofta verkar de vara på något slags bröllop.

Stevie Laine, 19

Stevie Laine är barn till Kimberly Anne Scott och adopterades av Eminem 2005. Nyligen kom Stevie Laine, som föddes med namnet Whitney Mathers, ut som icke-binär med pronomen ”de, han och hon”.

I flera inlägg på både Instagram och Tiktok berättade Stevie Laine om sitt beslut och fick stöd av sin syster Hailie Mathers.

”Följ med på resan när jag blir mer bekväm med mig själv och ständigt växer och förändras”, skriver Stevie Laine i ett Tiktok-klipp och uppger att familjen varit stöttande.

Annons

Stevie Laines pappa hette Eric Hartter, som var tillsammans med Kimberly efter hennes första skilsmässa med Eminem 2002. Eminem adopterade Stevie när han och Kimberly hittade tillbaks till varandra 2005. Eric Hartter hade drogproblem och satt ofta i fängelse. Han dog förra året vid en ålder på 40 år. Det skriver The Sun.

Foto: Tiktok, Instagram, Evan Agostini, Scanpix

Annons