Kirill tvingades fly hemlandet – visar nu lyxboendet efter comebacken

29 jun, 2023 
https://image.hant.se/MoaByline.png.jpg?imageId=9788932&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Moa Risberg
Ryska Kirill flydde från Ryssland och visar nu upp lyxvillan på Bali.
Kirills, 25, bombastiska armar får alla att häpna.
Nu tvingas han fly han landet för att inte bli indragen i Rysslands armé.
– Jag drömde om att vara Hulken, säger han till Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisabeth Svantesson berättar varför hon bojkottar Marabou
Elisabeth Svantesson berättar varför hon bojkottar Marabou

Kirill Tereshin, 25, är en rysk kroppsbyggare som på den senaste tiden blivit viral på sociala medier eftersom att han injicerar olja i sina armar för att få dem att bli större. Med sina numera bombastiska armar har han fått smeknamnet "Rysslands Karl-Alfred".

Men att injicera olja i armarna är inte riskfritt och läkare har vid flertalet tillfällen uppmanat honom att sluta med sin säregna, och rentav livsfarliga, metod att få armarna att växa.

Flykten till lyxvillan – efter Rysslands invasion i Ukraina

Kirills problem slutar dock inte vid armarna. Han har nu tvingats till en ny omvälvande förändring efter Rysslands invasion i Ukraina. För att undvika att bli indragen i Vladimir Putins armé har han tvingats fly hemlandet.

Kirill flexar sina armar i ett militärlinne.

Varmare breddgrader är mer Kirills melodi. I en video på Youtube visar han stolt upp sin nya lyxiga boning på Bali, Indonesien. En riktig comeback – från en allt mer osäker tillvaro. Kirill berättar att han har bott i Bali i sex månader och villan ska vara belägen "i mitten av ingenstans" – långt bort från krig och oroligheter.

Annons

Såg sin biceps sprängas

Nyligen delade Krill med sig om varför han började med de upprörande förändringarna i hans kropp.

– Jag drömde om att vara Hulken och jag började injicera mycket stora doser. Målet var bara att bli stor, säger han på Youtube.

I en boxningsmatch visade Kirill upp vad armarna går för, i en vild batalj mot bloggaren Oleg Mongol. Inför storpublik vevades det fram och tillbaka. Det vevades så pass att Kirills ena biceps sprack. Men trots en illa tvingad operation verkar Kirill nu fått tillbaka humöret i Indonesien.

Kirill och Oleg Mongol möttes nyligen i en kamp.
25-årige Kirill och Oleg Mongol möttes nyligen i en kamp.

Läkarnas starka varning


Läkare har flera gånger uppmanat Kirill att sluta med sina ovanliga ingrepp och sin strävan efter drömkroppen. En strävan som faktiskt kan döda honom.

Annons

– Risken för komplikationer i det här fallet är mycket hög. Det giftiga ämnet kan förstöra njurarna och leda till döden, har kirurgen Dmitrij Melnikov sagt till Daily Star.

Men 25-åringen ignorerar läkarnas rekommendationer, och han har inga planer på att skala ner sin vision att se ut som Hulken.

I videon på Youtube visar han upp Lyx-villan på Bali.

FOTO: Youtube

Annons