Kim blev kär i sin biologiska son: "Sexet är otroligt"

Kim West och Ben Ford

Ben adopterades vid födseln.
När han 30 år senare hittade sin mamma blev de kära.
– Sexet är otroligt, säger han.
0:22

Efter reklamen: Visar brösten i liften – får folk att ramla i backen

(0:22)

Kim West, 51, växte upp i London men flyttade tidigt i livet till USA. När hon var 19 år gammal började hon studera på ett universitet i Kalifornien. Under studietiden blev hon gravid och bestämde sig för att adoptera bort sonen Ben Ford, 32, och flytta tillbaka till Storbritannien.

När Ben blev äldre växte sig nyfikenheten att träffa Kim allt starkare. För 9 år sedan, 2013, författade han ett brev i hopp om att få träffa sin biologiska mamma. Hon nappade direkt och de kom överens om att träffas.

Men mötet blev inte riktigt som de hade tänkt sig. Redan vid första mötet fanns känslorna där och det som var tänkt att bli en familjerelation blev en kärleksrelation.

Ben avslöjade allt för flickvännen

Ben och Kim började drömma intima drömmar om varandra. Strax efter första mötet bestämde de sig för att ses på ett hotell och dela en flaska champagne. Det slutade med att de kysste varandra.

Bens flickvän Victoria, som hade träffat Kim några gånger, hade börjat ana misstankar och tyckte att mor och son-relationen var väldigt märklig. Den känslan förstärktes när Ben sa:

– Varje gång som jag har sex med dig så låtsas jag att jag kysser henne, annars kan jag inte prestera.

Ben Ford och Kim West

Ben Ford blev kär i sin biologiska mamma Kim West och inledde en kärleksrelation.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mamman: ”Jag blev svartsjuk”

Snart började Kim och Ben ha sex och det tog inte lång tid innan han gjorde slut med sin flickvän. Han berättade att han blivit kär i sin mamma och sa att ”sexet är otroligt”.

– Victoria var väldigt välkomnande, men jag kände samtidigt att hon inte gillade mig. Det uppstod en känsla av konkurrens och varje gång som Ben rörde vid henne blev jag svartsjuk, sa Kim i en intervju med New Day 2016, enligt The Sun.

Därför vägrar Macron svara på känsliga frågan om frun: ”Svårt”

Riskerar 15 års fängelse: ”Du måste kämpa”

Ben och Kim har hela tiden nekat till att förhållandet skulle vara ett fall av incest. I stället beskriver de det som en sexuell attraktion mellan nära släktingar, även kallat ”genetic sexual attraction”, vilket används när åtskilda släktingar möts senare i livet och blir kära.

Paret har tidigare sagt att de vill gifta sig, skaffa barn och påbörja ett nytt liv i Michigan. Men eftersom deras relation är olaglig i delstaten har de tvingats hålla sig gömda och det är för närvarande oklart var de befinner sig. Ett incestuöst förhållande kan ge upp till 15 års fängelse i delstaten.

– Jag vet att folk kommer tycka att vi är äckliga, att vi borde kunna hålla känslorna i styr, men när du hittar en kärlek så äkta är du villig att sätta allt på spel – du måste kämpa för det, sa Kim 2016.

Kim West och Ben Ford

Kim West och Ben Ford håller sig gömda och har inte setts till på flera år.

Youtube

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Sav är ”mamma” till en 20-åring: ”Bästa vänner”

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!