Gravida Kathleen, 24, sköts till döds – laddade upp bilder timmar innan

Den gravida 24-åringen laddade upp bilderna på sin instagram timmar innan hon sköts till döds.

Foto: AP
En gravid influencer har dött efter en skottlossning.
En förlupen kula träffade den 24-åriga kvinnan när polisen sköt mot demonstranter.
Timmar innan hade Kathlen Romeu laddat upp en bild på sin gravidmage.

Kathleen Romeu, 24 fördes med ilfart till sjukhus efter en skottskada. Hon blev skjuten i närheten av sitt gamla hem i Lins De Vasconcelos. Ett kvarter i norra Rio de Janeiro. Den brasilianska polisen misstänks för att avlossat skottet. Den gravida 24-åringen överlevde inte skottskadan och förklarades död på sjukhuset.

Influencern hade till och med valt namn på barnet. Det berättade hon i ett instagram-inlägg som laddades upp bara timmar innan skottlossningen. Om hon hade fött en flicka hade barnet hetat Maya, eller Zyon om det blev en pojke.

24-åringen visar upp sin gravidmage.

Sköts till döts under en skottlossning – protester utbröt

Infleuncern hade omkring 20 000 följare på sitt instagram-konto. Hon berättade i ett annat inlägg om de första tecknen på sin graviditet. Hon skrev i ett annat inlägg att hon börjat få morgonsjuka, samt att hon var ”hungrig som ett lejon”.

Bilder från begravningen av den 24-åriga kvinnan.

Jose Lucena

Brasiliansk polis bekräftar att 24-åriga kvinnan sköts till döds av en förlupen kula. En skottlossning mellan polis och kriminella hade uppståt. En utredning har startats för att ta reda på vem som sköt det dödande skottet av kvinnan.

Polisen blev senare tvungna att stänga ner en motorväg i grannskapet Lins De Vasconcelos. En improviserad gatuprotest utbröt nämligen när nyheten om kvinnans död släpptes. De som organiserade protesterna bestod till mestadels av ilsken lokalbeflokning och arga grannar till Kathlen Romeu.

Händelsen har skapat stor uppmärksamhet i Brasillien. Polisen förnekade initialt att hon dött av en förlupen kula från polisen.

Händelsen har skapat svalvågor i Brasilien

Thelma Assis, en vinnare av den brasilianska versionen av dokusåpan Big Brother, anklagade polisen för ”folkmord” och skrev på sociala medier:

Tjugofyra år gammal och full av liv. ”Så många trasiga familjer, så många liv går kort.”, sa Big Brother vinnaren och fortsatte.

Detta folkmord måste ta slut. Det finns inga ord som kan trösta Kathlen Romeus familj och alla andra familjer.

Den blivande pappan Macelo Ramos uttalade sig också om händelsen. Han valde att hylla sin förlorade kärlek.

Min kärlek kommer aldrig att glömmas bort, du och Maya/Zayon kommer alltid att leva inuti mig. Någon har dragit undan mattan vid mina fötter. Ibland är det svårt att förstå Guds vilja, men jag vet att du är bättre än oss. Jag kommer att sakna dig. Mina minnen om dig är att du var den mest underbara och livliga personen jag någonsin träffat i mitt liv.

Sörjande i Brasilien.

Foto: Fabio Teixeira

Kathleen Rameu var drygt tre månader in i sin graviditet när hon sköts till döds. För någon vecka sedan hade hon gått ut med den stora nyheten om att hon var gravid. På instagram skrev hon.

Jag håller på att upptäcka mig själv som mamma. Jag är rädd för att tänka på hur det kommer att bli ... Jag skrattar, gråter och är rädd. En väldig blandning av känslor”, skrev 24-åringen. Hon fortsatte i inlägget.

”Kanske blir det galnaste som någonsin har hänt. Men jag kommer skratta hela vägen fram. Tack herren för att du välsignade min mage, som tillåter mig skapa MITT LIVS KÄRLEK!!!”

LÄS OCKSÅ: Enäggstvillingar separerades – hittade varandra 36 år senare

LÄS OCKSÅ: Mamma klädde ut sig och infiltrerade dotterns skola

Foto: Bruna Prado, Fabio Teixeira och INSTAGRAM

Senaste nytt