Kates desperata vädjan – efter tuffa tiden med prins Harry

Prins Harry och hertiginnan Kate

Den stökiga relationen skakar det brittiska kungahuset.
Nu tvingas hertiginnan Kate agera.
Kungens miss "Glad midsommar"
0:30

Efter reklamen: Kungens miss "Glad midsommar"

(0:30)

Slå på ljud

Det har varit svajigt ett bra tag mellan prins Harry och det brittiska kungahuset. Hoppet tändes dock en aning när han och hertiginnan Meghan nyligen åkte till London för att delta när drottning Elizabeth firade 70 år på tronen.

Men besöket blev inte speciellt långvarigt och prinsparet ska ha lämnat England tidigare än beräknat. Enligt uppgifter ska prins Harry ha känt sig ignorerad när han inte fick träffa prins William och hertiginnan Kate privat.

– Jag tror att han var väldigt, väldigt upprörd över att han blev så himla ignorerad. Han tycker fortfarande att han borde få en ursäkt, sa hovexperten Angela Levin till The Sun.

Prins Harry

Prins Harry var inte nöjd med besöket.

Garrett Alan Cheen / MEGA

”Aldrig varit särskilt goda vänner”

Bröderna ska heller inte vara speciellt bra vänner. Den dåliga relationen ska ha pågått länge. Redan innan prins Harry och hertiginnan Meghan lämnade det brittiska kungahuset försökte man få bröderna att bli sams.

– De kunde sitta i tv-intervjuer och prata om gemensamma upplevelser och skoja med varandra, men de var aldrig särskilt goda vänner, säger Ingrid Seward, redaktörschef på Majesty magazine, till Daily Star.

Prins Harry och prins William

Prins Harry och prins William har aldrig varit särskilt goda vänner, enligt Ingrid Seward.

Anthony Devlin

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kates desperata vädjan: ”Försökte”

Enligt Ingrid jobbade hertiginnan Kate stenhårt på att förbättra brödernas relation.

– Kate försökte verkligen uppmuntra relationen. Även om William alltid sett efter Harry, så känner han att det just nu att det inte finns något mer att göra.

– I stället försöker han koncentrera sig på saker som han vet att han kan uppnå, snarare än att slösa tid på saker han inte kan förändra.

Hertiginnan Kate och prins William
MISC

Foto: MISC, Anthony Devlin, Garrett Alan Cheen / MEGA

FRÅN FÖRSTASIDAN