Kate Middletons fräcka smeknamn på prinsen – stoppas helt

12 aug, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Kate Middletons fräcka smeknamn på prinsen – får inte kalla honom det längre
De flesta kallar sin partner för ett kärt smeknamn. Så gör även Kate Middleton. Men nu måste hertiginna av Cambridge sluta, skriver Daily Star.
Annons
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum

Kate Middleton, 40, har haft ett par iögonfallande smeknamn på sin prins William. Men vissa har varit en aning för starka för det brittiska hovet.

Prins William är trots allt nummer två i tronföljden. Är man en del av Storbritanniens mäktigaste – och populäraste – familj, så får man göra ett par uppoffringar. Tidigare har hertiginnan av Cambridge kallat prinsen av det brittiska hovet förBaldy”, som grovt kan översättas till ”Flintis” på svenska. Men det är inte allt.

Enligt den brittiska tabloiden The Sun har Kate Middleton ett betydligt raffigare smeknamn på sin make prins William, nämligen ”Big Willy”...

Prins William har själv haft flera flera smeknamn på Kate Middleton, rapporterar brittiska medier. Han har kallat henne för ”Babykins” och ”DoD”, som enligt The Sun ska stå för Duchess of Dolittle”.

Annons

I dag gäller mer traditionella smeknamn

Numera kallar Kate Middleton och prins William varandra för mer konventionella smeknamn. Under olika evenemang och framträdanden har brittisk press överhört namn som: ”Älskling”, eller ”Darling”.

Däremot har prins William haft fler iögonfallande smeknamn. Av mamma prinsessan Diana hade prins William ett väldigt känt smeknamn. Williams smeknamn var samma som ett australiensiskt pungdjur – nämligen ”Wombat”.

– Till och med i dag kallas jag för det, berättar prins William i en dokumentär från 2007.

Foto: TT

Annons