Kärleken mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, består – intima detaljen

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones, 81, gifte sig med Mohamed Ahmed Ibriham, 36, i november förra året.
Hon har tidigare sagt att de har ”det bästa sexet någonsin” – och nu skickar hon en lång kärlekshyllning till maken på Facebook.
”KÄRLEK är... när den du älskar klipper dina tånaglar”, skriver hon bland annat.
Varningssignalerna – så vet du om din partner är otrogen
Slå på ljud

Kärleken är underbar och det är aldrig för sent att hitta den rätta. Fråga bara Iris Jones, 81, från Somerset i England, som för två år sedan fann kärleken i 36-årige Mohamed Ahmed Ibriham från Egypten.

De fattade tycke för varandra efter ett intensivt skrivande och flirtande på Facebook. Det tog inte lång tid för Iris och Mohamed att inse att de hittat rätt och i november förra året flög Iris Jones till Egypten för att träffa sin stora kärlek, knyta band och gifta sig.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham gifte sig i Egypten 2020.

Youtube

Parets djupa åtrå, lust och passion har dokumenterats flitigt på sociala medier. Iris Jones är sällan sen med att förklara för omvärlden hur kärleksfull maken är.

KÄRLEK är... när den du älskar klipper dina tånaglar. KÄRLEK är... när den du älskar bär dig uppför två stora trappor när hissen brakat samman”, skriver Iris Jones i en kärlekshyllning på Facebook, enligt The Mirror.

Mohameds svar: ”Din för alltid”

Kärlekshyllningen fortsätter och innefattar också att leta efter en borttappad mobil i en taxibil och tillbringa tid ihop på sjukhuset.

KÄRLEK är att stå ut med mitt heta temperament när jag klagar på värmen i Egypten! Värmen var skoningslös och det var även mitt temperament. Jag älskar dig för allt du är och fortsätter att vara, Mohamed”.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones tycker om att bli buren av maken Mohamed Ahmed Ibriham.

Youtube
Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham njuter av livet. Här rider de på kameler i Egypten.

Youtube

Mohamed Ahmed Ibriham, som är kvar i Egypten och inte kan träffa Iris på grund av corona, har kommenterat Iris Jones fina hyllning och skriver att han är mållös efter de kärleksfulla orden.

Jag är din för alltid”, skriver han.

”Bästa sexet någonsin”

Iris Jones har flertalet gånger bedyrat sin kärlek till Mohamed Ahmed Ibriham. I en tidigare intervju i det brittiska morgonprogrammet This morning gick hon in på väldigt intima detaljer och sa att sexet var det "bästa sexet någonsin”.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham har medverkat i ”This morning” flera gånger och talat ut om sin intima relation.

Youtube

– Jag kunde inte gå dagen därpå. Det kändes som att jag hade ridit en häst, sa hon och berättade att det även gått åt en hel tub med glidmedel under natten.

Programledarna Holly Willoughby och Phillip Schofield blev chockade av Iris Jones detaljrikedom när hon mer eller mindre avslöjade allt om sexlivet.

– Den första natten var rätt intensiv. Ingen hade varit nära mig på 35 år. Jag trodde att jag var oskuld igen, sa Iris Jones bland annat.

Holly Willoughby och Phillip Schofield

Programledarna Holly Willoughby och Phillip Schofield tappar det i ”This Morning” när Iris Jones går in på detaljer av sitt sexliv.

Youtube

Sönernas ilska

Alla i familjen Jones är inte överlyckliga över Iris kärlekslycka. Iris son Stephen är så besviken att han vägrar kalla Mohamed för sin styvfar.

– När jag fick reda på hans ålder skapade det mycket friktion. Min bror accepterade det inte heller och jag var tveksam till allt på grund av den stora ålderskillnaden, har Stephen tidigare sagt till The Sun.

Det har även spekulerats om Mohamed gift sig med Iris för pengar och medborgarskap, något som dementerats av både Mohamed och Iris.

– Jag vill inte ha ett medborgarskap och jag vill inte ha pengar, har Mohamed Ahmed Ibriham tidigare sagt till brittisk media.

– Ifall han skulle gift sig med mig för min förmögenhet blir han besviken, eftersom jag lever på min pension, sa Iris Jones, enligt The Mirror.

LÄS OCKSÅ: Små virusjägare hårdtränas – ska kunna LUKTA sig till covid

LÄS OCKSÅ: Emma i Lyxfällan vägrar skriva under: Jag kan inte

Foto: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN