”Karl-Alfred” riskerar dö – injicerade tre liter vaselin i armarna

Kirill Tereshin

Kirill ”Karl-Alfred” Tereshin injicerade tre liter vaselin i armarna.
Nu kan han dö på grund av förgiftning.
– Jag tänkte inte på konsekvenserna, säger han.

Den intensiva militärträningen i ryska armén hade lämnat Kirill Tereshin, 25, fundersam och irriterad. Han hade hoppats att komma tillbaka med en superkropp som hade fått självaste Stålmannen att se undernärd ut.

Så blev det inte riktigt, musklerna var inte i närheten av nivåerna Kirill ville uppnå och han började snegla på andra alternativ. Normalt kanske man hade valt proteinpulver, eller något kosttillskott, men inte Kirill: han valde tre liter vaselin.

Vaselinet injicerades i armarna och på bara några dagar hade hans biceps växt med 26 centimeter. Kirill, som då var 20 år gammal, hade visuella armar som en superhjälte, men var fortfarande lika klen.

Kirill Tereshin

Kirill Tereshin ville ha superhjältearmar och injicerade tre liter vaselin i armarna. Nu kan det bli hans död.

Youtube

Läkarens varning innan beslutet

Läkarna varnade Kirill Tereshin redan innan injektionerna att de kunde leda till allvarliga komplikationer, som både kunde leda till amputation och död.

– En dag kommer varbölder att börja bildas, sedan inflammation och han kommer då riskera att få en stroke, sa läkaren Jevgenij Lilin till The Mirror 2017.

Han bestämde sig för att det var värt risken. Inom kort började bilder på Kirill spridas och han blev ett fenomen. Människorna chockades över de framträdande musklerna som påminde om seriefiguren ”Karl-Alfred”. Det var också därför som han fick smeknamnet ”Popeye”.

STICKER UT 32-åriga sköterskans dyra beslut chockar

Vill bli av med vaselinet – därför dröjer operation

Men Kirill ”Karl-Alfred” Tereshin började så småningom känna av biverkningarna. I ett inlägg på Instagram skrev han att armarna börjat svullna upp och att injektionerna skadat hans kropp allvarligt.

Ryssen med bazooka-armarna försöker nu få ut vaselinet ur kroppen. Han riskerar att dö på grund av förgiftning och har sedan tidigare tagit bort implantaten i sina triceps.

Tanken var att han skulle utföra en tredje operation förra året och påbörja behandlingen av sina biceps, men operationen uteblev på grund av coronapandemin.

”Jag tänkte inte på konsekvenserna”

I efterhand är Kirill djupt ångerfull och hade önskat att han aldrig injicerat kroppen med vaselin. Han var ung och dum, inte införstådd med konsekvenserna.

– Jag vet inte hur det här kommer att sluta, säger han i en youtubevideo, enligt The Sun.

– Jag höll på och förstorade armarna när jag var 20 eftersom jag var dum. Jag tänkte inte på konsekvenserna.

Kirurgen Dmitry Melnikov har varnat muskelbyggaren för att operationerna kan leda till allvarliga komplikationer, samtidigt är det lika farligt att inte göra något åt implantaten.

– Ett giftigt ämne i kroppen kan på sikt påverka njurarna och även leda till döden, säger han.

Kirill Tereshin

Kirill Tereshin undersöks på ett sjukhus i Moskva. Snart ska han opereras och bli av med implantaten i bicepsen.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Fyrbarnsmamman fick stroke – då lämnade maken henne

LÄS OCKSÅ: Familjens sorg efter Maddie, 22: ”Obeskrivbar smärta”

Foto: Youtube, Instagram

SENASTE NYTT!