Jessikahs, 30, oväntade kärlek – skarpa svaret efter elaka frågorna

George Dowell, 30, och Jessikah Lopez, 29.

Foto: INSTAGRAM
Jessikag Lopez vårdar sin pojkvän George Dowell som är rullstolsburen.
Nu slår paret tillbaka efter alla elaka frågor om förhållandet och deras intima stunder.
– Folk har så många fördomar, säger George
Hjälten räddar sköldpadda – får stående ovationer
0:38

Efter reklamen: Hjälten räddar sköldpadda – får stående ovationer

(0:38)

Slå på ljud

Ett ungt brittiskt par har skapat stor uppståndelse på sociala medier. Tillslut har paret varit tvungna att säga ifrån – på de många näsvisa frågorna.

George Dowell, 30, som är rullstolsburen, träffade sitt livskärlek och flickvän, Jessikah Lopez, 29, i det brittiska dejtingprogrammet Undateables 2018. Det slog gnistor direkt och paret har hållit ihop sedan dess.

Sedan George och Jessikah träffades har de stortrivts. De säger att det beror på att de utvecklat god kommunikation för att kunna möta varandras olika behov.

Pojkvännen George blev rullstolsburen efter en ryggradsskada han fick efter att han var med i en allvarlig bilolycka 2010, när han var 17 år gammal. Skadan gör även att 30-åringen har svårt att röra sina armar.

– Jag satt i framsättet med mitt bilbälte på. De satt flera stycken i baksätet med. Bilen voltade och landade i ett fält på andra sidan vägen. Turligt nog var jag den enda med allvarliga skador, säger George.

”Folk har så många fördomar …”

Den i dag 30-åriga George berättade att han efter olyckan gav upp sitt dejtingliv. George trodde att det aldrig skulle finnas någon som skulle kunna dejta honom på grund att han numera hade ett såpass krävande liv som rullstolsburen.

– Att dejta någon i rullstol är verkligen inte lätt. Folk har så många fördomar och kan inte se sig själv med någon som har ett handikapp. Så jag oroade mig ofta för att bli dissad på förhand, säger George.

Men då kom en viss person in i Georges liv. 29-åriga Jessikah Lopez.

Under programmets gång berättar berättar den 29-åriga kvinnan att hon blev allt mer betuttad i George.

– Jag tyckte George var väldigt söt och snäll. Jag började följa honom på sociala medier, men jag pratade aldrig med honom.

Socialtjänsten tog dottern ifrån 23-åriga mamman – nu anklagas hon

Jessikah: Aldrigt tänkt tanken innan

Det slog gnistor direkt om paret. Men Jessikah har erkänt att hon inte helt visste hur ett förhållande med en rullstolsburen såg ut i praktiken – eller tänkt tanken att hon själv skulle falla för någon som var behövde en.

– Innan jag träffade George så hade jag alltid förställt mig en ”vanlig” pojkvän, – berättar Jessikah.

– Men det var inte så att jag aldrig sett det som en möjlighet, jag hade bara aldrig träffat en rullstolsburen i min ålder, fortsätter Jessikah.

Trots de många frågetecknen, så kom paret över alla hinder.

– Vi kastades snabbt in i varandras liv under coronapandemin och bestämde oss för att bo tillsammans, säger Jessikah Lopez.

Efter Tinderdejten – Fiona fick faktura för ”slösad tid”

”Hälsosamt sexliv”

Paret har ett gemensamt Instagram tillsammans där de svarar på alla möjliga frågor. Kontot har snabbt blivit populärt och följs nu av tusentals. På kontot ställs alla möjliga frågor. En fråga som ofta dyker upp är om parets sexliv.

– Vårt sexliv är fantastiskt. Det är helt normalt och hälsosamt, säger Jessikah.

– Givetvis så ser det inte ut som alla andras sexliv. Men med mycket kommunikation så kan allting fungera. Det gäller att man jobbar fram vad som fungerar bäst för båda. Precis som man gör med vilken ny partner som helst, säger Jessikah.

3-åriga Ellie dansar loss till Eminem

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN