25-åriga mamman hittads död – vännernas starka ord: ”Min bästa vän”

Foto: Facebook/privat

Den unga mamman Jessica Ross, 25, gick plötsligt bort helgen.
Hon efterlämnar ett barn och många frågor.
Nu överöses hon med massor av kärlek från vännerna på sociala medier.

I söndags dog Jessica Ross, 25, helt plötsligt. Något som skickade enorma chockvågor inom hennes stora vänkrets, rapporterar sajten Daily Record. Den unga mamman efterlämnar en liten son.

För att vädra sin sorg var det många av hennes vänner som tog till sociala medier. En vän delade med sig av en bild tillsammans med Jessica på Facebook, med texten:

Vännens löfte till avlidna Jessica

Jag saknar ord just nu. Du var en så omtänksam och äkta själ. Ditt hjärta var så stort och jag hade turen att få kalla dig min bästa vän. Jag lovar att jag ska göra dig stolt och fortsätta varje dag för dig.

Den unga mamman dog helt plötsligt i helgen. Foto: Facebook/privat

Vännen fortsatte sedan med att skriva att Jess alltid skulle ha en speciell plats i deras hjärta och lovade att vara där för ”Char”, och påminna sonen om hur fantastisk hans mamma var när han växer upp.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

GRYMT ÖDE Nicole, 23, hyllades – dagar efter var hon död

"Vet inte vad jag ska göra utan dig”

En annan vän skrev:

En människa kan överleva nästan vad som helst om de ser ljuset i tunneln, men depression är så lömsk (…). Det är omöjligt att någonsin se ljuset i tunneln och (…) en av de svåraste sakerna att prata om är psykisk ohälsa.

En tredje skrev att den blev totalt hjärtekrossad när nyheten om den 25-årige mammans bortgång kom.

Jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Jag önskar att du visste hur mycket jag och barnen älskade dig”, rapporterar Daily Mail.

Jessica Ross. Foto: Facebook/privat

LÄS OCKSÅ: Louise, 37, död efter skönhetsoperationen

LÄS OCKSÅ: Flickans huvud fastnade i taket – ser ut som en skräckfilm

FOTO: Facebook/privat

SENASTE NYTT!