Jessica: Jag var gravid i fängelset och födde barn med handklovar

Jessica Kent

Jessica Kent från Arkansas fick gravidbeskedet när hon satt i fängelse.
Under förlossningen låg hon fastkedjad i en säng – samtidigt som vakterna satt på henne.
– Min kropp var helt förstörd, säger hon.
Gifte sig på sjukhus – så att hennes döende mormor kunde vara med
Slå på ljud

Jessica Kent stod och skakade galler i Arkansas, USA, samtidigt som hon fick beskedet att hon väntade barn. Hon hade gripits i vecka tre, men det var först inuti fängelsemurarna som hon fick veta att hon bar på dottern Micha, som i dag är nio år gammal.

I ett TikTok-klipp, som setts av över 3,3 miljoner, berättar fängelsemamman öppenhjärtligt om sitt tuffa förflutna. Förlossningen var allt annat än vanlig och hon tvingades föda dottern under fruktansvärda former.

– Jag fick reda på att jag var gravid i fängelset. Jag dömdes till fem år. Under förlossningen var jag fastkedjad vid en säng och med vakter som satt på mina axlar, säger hon i klippet enligt The Sun.

Jessica Kent

Jessica Kent berättar på TikTok hur hon fick veta att hon var gravid i fängelset. Under förlossningen låg hon fastkedjad i en säng med vakter som satt på hennes axlar: ”Lät mig inte resa på mig”, säger hon.

TikTok

”Sa att jag aldrig skulle få se mitt barn igen”

Livet hade kantats av missbruk. Jessica befann sig på botten och det blev inte bättre när hon fick berättat för sig att Micah inte skulle få växa upp med henne.

– De sa att jag aldrig skulle få se mitt barn igen eftersom han skulle placeras i en fosterfamilj. Jag kämpade mot mitt missbruk varje dag i fängelset, samtidigt som jag var deprimerad, hade posttraumatisk stress och kroniska sömnsvårigheter.

Hon påstår att hon nekades bröstpump och andra saker som en nybliven mamma behöver. I stället lämnades hon med en smärta så intensiv att läkningsprocessen tog flera veckor. Händelsen beskriver hon som brutal, inhuman, pinsam och smärtsam.

– Polisen lät mig inte resa mig från sängen. Jag låg kvar fastkedjad i sängen i två dagar. Jag fick inte gå upp och gå och det saktade ned min läkningsprocess. När jag väl fick ställa mig upp så haltade jag. Min kropp var helt förstörd. Jag förstår inte hur jag klarade det.

Jessica Kent

Jessica Kent har i dag varit drogfri i nio år och fått tillbaka vårdnaden av dottern Micah.

TikTok

Jessicas kamp för dottern Micah

Efter fängelsevistelsen bestämde Jessica sig för att försöka vända livet till det bättre.

– Så fort jag släpptes från fängelset så kämpade jag av bara helvete för att komma på fötter och kämpa för vårdnaden av mitt barn. Jag blev nykter, skaffade två jobb, köpte en lägenhet och en bil.

I dag har hon varit drogfri i nio år och föreläser om sitt tidigare missbruk och hur det var att föda barn när hon satt i fängelse. Hon har också fått vårdnaden av dottern Micah och har även två andra barn.

Nu hyllas hon stort i kommentarsfältet på TikTok.

”Så glad att höra att du uppnått så mycket efter att du kom ut. Extra kul att du fått tillbaka din dotter. Fortsätt ditt grymma arbete, drottning”, skriver en person.

LÄS OCKSÅ: Adriana Lliescu födde barn när hon var 66 år – så lever hon idag

LÄS OCKSÅ: Mammans chockförlossning: Stack fram under skoluniformen

Foto: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN