skönhetsingrepp

Jessica, 39, ser ut som en Barbie – var nära att mista livet

Jessica Alves.

FOTO: Instagram
Jessica Alves var tidigare känd som Roddy Alves, den mänskliga Ken.
Idag har hon spenderat miljoner på sina skönhetsingrepp för att istället se ut som en Barbiedocka.
Nu öppnar hon upp om sin nära döden-upplevelse under sin trettonde näsoperation.

Efter reklamen: Jessica, 37, vill bli gravid med sin egna sperma – planerna efter könskorrigeringen

Slå på ljud

Tv-personligheten Jessica Alves, 39, har gjort sig känd världen över för sitt annorlunda utseende. Brasilianskan titulerades till en början som en mänsklig Ken, men bytte efter några år riktning – nu är hon en mänsklig Barbie.

2020 kom Jessica ut som transkvinna och för Daily Mail berättar hon att skönhetsoperationerna varit långt ifrån riskfria. Nu öppnar hon upp om den operation som kunde ha kostat henne livet.

– Jag kunde ha förlorat näsan, berättar Jessica för Daily Mail.

Jessica drabbades av nekros

Jessica har genomfört omkring 100 skönhetsoperationer och hon har spenderat miljontals kronor på sitt utseende. Hon har gjort rumpoperationer, ansiktsoperationer, röstoperationer och hela tretton näsoperationer för att få den perfekta näsan.

Nyligen la hon sig under kniven för det trettonde ingreppet på näsan, vilket kunde ha slutat i katastrof.

Jessica opererade sin näsa i Irans huvudstad Teheran och efter operationen uppstod svåra komplikationer. Hon drabbades av nekros, sjuklig cell-och vävnadsdöd. Jessica tvingades till en akut operation för att transplantera hud till den döende näsan.

– Sedan dess har jag haft svårt att andas och det låter nasalt när jag pratar. Min näsa blev också för liten och det var inte självvalt, säger hon till Daily Mail.

Jessica Alves.

Jessica Alves föddes som Rodrigo Alves, men 2020 kom hon ut som transkvinna.

FOTO: Instagram

Utförde fjortonde skönhetsingreppet i Turkiet

Efter katastrofingreppet i Teheran sökte sig Jessica till Turkiet för hjälp. Hon letade länge efter en kirurg som var villig att operera på hennes trasiga näsa, men till slut hittade hon en. För en fjortonde gång la hon ansiktet under kniven. Enligt henne var det värt det denna gång.

– Två veckor efter operationen kan jag nu äntligen andas och min näsa ser större och mer naturlig ut, säger Jessica till Daily Mail.

Var får Jessica Alves sina pengar ifrån?

Jessica Alves är känd från brittisk tv och är främst för sin medverkan i brittiska Big Brother Celebrity 2018. Det var i januari 2020 som Jessica Alves kom ut som transkvinna. Hon berättade då att varje ”Ken”-operation varit ett steg mot att bli den hon alltid velat vara.

Jessica Alves.

Jessica Alves är främst känd från brittiska Big Brother, men har på senare år gjort sig känd för sina galna skönhetsoperationer.

FOTO: Instagram

– I ett tidigare liv kallades jag en mänsklig docka i 10 år. I verkligheten var operation efter operation för att bli kvinnan jag är i dag, sa hon till Liverpool Echo.

Hon har spenderat miljoner på sina skönhetsoperationer och många undrar varifrån hon får sina pengar. Enligt tidningen Express har hon ärvt pengar från rika släktingar och hyr även ut fastigheter i Spanien, vilket genererar en stor inkomst.

För Daily Mail berättade Jessica att hon också tjänar stora pengar på OnlyFans. På plattformen postar hon vågade bilder och videor som människor betalar för att se.

Tidigare i år öppnade brasilianskan upp om att hon sparar till sitt drömbröllop – trots att hon fortfarande letar efter sin drömprins.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN