Jenny Marr plötsliga chockupptäckt – fick identiska fyrlingar

Jenny Marr

Jenny Marr fick veta att hon väntade fyrlingar.
Sen kom nästa otroliga nyhet.
– Sjukhuset sa att det bara fanns 75 liknande fall i hela världen, säger hon.
503 Service Unavailable

Ultraljudet visade att Jenny Marr, 36, väntade trillingar. Chocken var total. Redan där och då visste hon och maken Chris att föräldraskapet skulle komma med en triologi av utmaningar som de inte väntat sig.

Chris blev så tagen av beskedet att han var tvungen att be om ett glas vatten. Han svepte det direkt och utan omsvep åkte de hem. Strax därpå var det dags för ytterligare en undersökning – och då kom chocken igen.

– Skannern löpte över min mage och plötsligt tittade sjuksköterskan chockartat på mig. ”Du väntar faktiskt fyrlingar”, sa hon. ”Inte tre”, säger Jenny Marr till The Sun.

Jennys nya chock: ”Alla identiska!”

Det är oklart om Chris var tvungen att svepa ytterligare ett glas vatten. Paret tog i alla fall beskedet med ro och skojade med läkarna att de minsann inte skulle komma tillbaka nästa vecka, ifall det skulle visa sig finnas fler barn i magen.

Men de chockerade upplevelserna var långt ifrån över. Det skulle komma mer, mer, mer och mer. Vid födseln av fyrlingarna visade det sig nämligen att de hade väldigt mycket gemensamt.

– De vara alla identiska! De hade delat samma moderkaka. Chansen att det här händer är en på 15 miljoner! säger en entusiastisk Jenny.

OJ! För tre år sedan var paret barnlösa – nu har de NIO barn

Därför ser barnen likadana ut

Att Jenny skulle föda fyra barn var väntat, att hon skulle föda fyra identiska barn var oväntat. Chockupplevelserna avlöste varandra och inne på förlossningen var det två överraskade föräldrar som välkomnade de nya liven till världen.

– Vi kunde inte fatta det. Jag hade blivit gravid med ett embryo som hade delat på sig tidigt in i graviditeten, och sen delade sig de båda halvorna igen. Sjukhuset sa att det bara fanns 75 liknande fall i hela världen.

Barnen föddes med kejsarsnitt i mars förra året. Harrison vägde cirka 1,2 kilo, Hardy, 1,3 kilo, Henry, 1,2 kilo och Hudson 1 kilo. Alla barnen, förutom det minsta, behövde syreersättning.

Behöver byta 24 blöjor varje dag

Lyckligtvis gick allt bra och nu lever familjen tillsammans i Texas, USA. För Jenny och Chris kostar det en hel del att underhålla fyra barn. De behöver byta 24 blöjor varje dag och lägger cirka 3 000 kronor på mat varje vecka.

– Vi förbrukar 1,5 liter mjölk varje dag. Jag försöker laga hemlagad mat till barnen, men ibland är jag så utmattad att jag bara värmer upp något som är fryst som Chris och jag får äta.

Nu väntar familjen sin första riktiga jul tillsammans. Livet är kaotiskt, men julen hoppas de blir lugn.

– Det kommer att bli en fantastisk jul i år, så annorlunda jämfört med när det bara var jag och Chris. Vi kommer att tillbringa den med familjen och se på julfilmer tillsammans. Bebisarna kommer att bli helt galna när de se alla ljus och dekorationer.

LÄS OCKSÅ: Nadia och Lamberi väntar trillingar: ”Har mått väldigt dåligt”

LÄS OCKSÅ: Gravida singelpappan Freddy, 35, vill föda i Sverige

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!