Jennifer sa upp sig från sitt jobb – vill kunna amma 36-åriga mannen på heltid

36-åriga Jennifer sa upp sig från sitt jobb.
Anledningen? För att kunna amma sin 36-åriga man.
– Det var som en eld som tändes i hans ögon, säger Jennifer Mulford till The Sun.

Jennifer Mulford, 36, sa upp sig från sitt jobb för att helt kunna fokusera på att amma sin man, Brad Leeson, 36. En fetish båda tänder på.

I en intervju med den brittiska tidningen The Sun förklarar den 36-åriga kvinnan hur hon kom den idéen.

Allt började som en ren tillfällighet. Jennifer Mulford surfade runt på internet när hon stötte på fenomenet Adult Breastfeeding Relationships. Då tänkte hon genast på sin barndomsvän Brad Leeson – och hon skulle snabbt introducera tanken för honom.

”Nyfiken och upphetsad”

– Det var som om en eld tändes i hans ögon. Jag hörde på honom att han blev nyfiken och upphetsad, säger kvinnan till The Sun.

När paret samtalat en stund upptäckte de att båda hade ett gemensamt intresse.

”Det var som om en eld tändes i hans ögon. Jag hörde på honom att han blev nyfiken och upphetsad”, säger Jennifer till The Sun. Hon upptäckte vuxenamning när hon surfade på nätet en dag – och tänkte då genast på sin barndomsvän Brad.

Foto: YOUTUBE

– Brad svarade då att han hade svaghet för storbröstade kvinnor. Han berättade även att bröststorleken alltid varit en viktig faktor i hans relationer och kärlek med kvinnor, berättar Jennifer Mulford.

Jimmie Åkessons relation med Louise Erixon – exfruns mörka förflutna

Det skulle bli starten för den laktosluktande kärleken mellan paret.

– I samma ögonblick visste jag att jag hade funnit en partner för livet. Vi båda ville ha samma sak från förhållandet – ett magiskt band som man endast kan uppnå genom amning, fortsätter kvinnan.

Eftersom båda tänder på den moderliga kärleken, valde Jennifer Mulford att säga upp sig från sitt jobb som bartender. Hennes nyfunna intresse kräver nämligen stor uppmärksamhet och vård. En fullvuxen man kräver mer på hennes kropp, än en nyfödd bebis.

– Jag har tagit en paus från mitt jobb för att jag vill ägna allt åt detta, berättar hon.

Jennifer har inte haft barn på tio år. Istället har paret lurat hennes kropp att hon har ett barn genom att ”torramma” två timmar varje dag.

Foto: YOUTUBE

Ammar för att bygga muskler – hon har sagt upp sig

Jennifer Mulford har inte haft barn på 10 år. Men det har inte stoppat Brad Leeson och henne från att lura kvinnokroppen. Genom att spendera två timmar om dagen med ”torramning” så har paret lyckats få hennes kropp att tro att det finns ett barn i behov av bröstmjölk.

36-åriga Brad Leeson är nog nöjd med sin instats. För tidningen berättar han att han gör det främst för sin bodybuilding-karriär. Reguljära amningstider hjälper att bygga muskler, påstår han.

Men det är inte främst den erotiska aspekten som lockar paret till sin udda heltidsaktivitet.

– Det är givetvis svårt att särskilja, men det finns både ett sexuellt behov som ett moderligt, säger Jennifer Mulford till The Sun.

LÄS OCKSÅ: Gjorde slut med sexdockan – är nu förälskad i en askkopp

LÄS OCKSÅ: Vanligaste olyckorna vid sex – sexologen Suzann Larsdotters varning

Foto: YOUTUBE

SENASTE NYTT!