Jättebebisen är bara 11 månader – tvingas bära kläder för 3-åringar

Sarah Dines och Montague

Sarah Dines bebis kom ut ovanligt stor.
Nu tvingas det lilla barnet bära kläder för 3-åringar.
– När läkaren plockade ut honom började alla skratta, säger hon.
0:40

Efter reklamen: Mammans partytrick med gravidmagen ”Trodde att alla kunde det”

(0:40)

Sarah Dines, 35, ville ha en vaginal vattenförlossning i hemmet, utan smärtstillande medicin. Men barnet i magen var så gigantiskt att hon fick tänka om och i stället stålsätta sig för ett akut kejsarsnitt.

I chockartat tillstånd fick den nyblivna mamman bevittna hur läkarna gjorde allt för att den stora bebisen skulle få en frisk och säker start på livet. När sonen Montague äntligen var ute fortsatte chocken.

– Han var så stor när han föddes, han såg löjlig ut. När läkaren plockade ut honom började alla skratta, och jag förstod inte varför först, säger Sarah Dines till The Mirror.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paniken efter förlossningen: ”Fick springa”

Redan vid födseln vägde Montague lika mycket som en genomsnittlig tre månaders bebis. Han var fem kilo stor och tillhörde den 0,1 procenten bland nyfödda som väger så mycket.

Det gjorde också att alla kläder som Sarah Dines köpt till barnet var alldeles för små, något som blev alldeles uppenbart när läkarna försökte vira in honom i en handduk anpassad för spädbarn.

– Till och med den lilla mössan de gav honom på sjukhuset var för liten. Min syster fick springa och köpa blöjor, för inga av dem passade, säger Sarah Dines.

Sökte hjälp för smärtan – straka kritiken efter chocken på sjukhuset

Måste ha kläder för 3-åringar

Montague är i dag elva månader gammal och har fortsatt att växa i en rasande fart. Han tvingas nu bära kläder för 3-åringar.

– Jag är 175 centimeter, och min man är över 180 centimeter, så vi skulle aldrig få en liten bebis. Men ingen av oss var särskilt stora när vi födde, jag tror att jag bara bär stora barn.

LÄS OCKSÅ: Max fick följa med på gravida Tinder-dejtens förlossning

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!