Iris, 83, hårda anklagelse mot Mohamed, 37 – efter skilsmässan: ”Girig”

05 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Iris, 83, hårda anklagelse mot Mohamed, 37: ”Girig!”
Efter infekterade skilsmässan kastar nu Iris, 83, en ny känga mot sin tidigare make Mohamed, 37.
– Han är självisk och girig! säger Iris, enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Silkesapan blir kär – vägrar släppa kvinnans tröja
Silkesapan blir kär – vägrar släppa kvinnans tröja

Iris Jones, 83, och Mohamed Ibrahim, 37, var ett par som fascinerat många. Paret trotsade ett åldersgap på 46 år, folks hemska åsikter, landsgränser och en pandemi – och deras kärlek skulle bestå för alltid.

Åtminstone om du frågade Iris. När paret gifte sig i oktober 2020 skapades det rubriker världen över. Vid ett flertal tillfällen har 83-åriga Iris bjudit på intima detaljer, som fått många höja på ögonbrynen.

En sådan detalj var när Iris äntligen fick gå i säng med sin Mohamed. Enligt 83-åringe var det de ”bästa sexet någonsin” och att paret fick använda en hel tub med glidmedel.

– Jag kunde inte gå dagen därpå. Det kändes som att jag hade ridit en häst, har Iris Jones berättat tidigare.

Skulle plötsligt skiljas

Men under sommaren 2023 kom chockbeskedet – Iris och Mohamed skulle skiljas! I en intervju med Closer berättade Iris om uppbrottet.

Annons

– Jag förväntade mig aldrig att hitta kärleken med någon 46 år yngre, men det gjorde jag. Jag älskade allt med Mohamed, men så småningom blev det svårt, säger Iris.

– Vi hade ett fantastiskt sexliv, men sedan började vi bråka om allt istället för att älska med varandra. Jag orkar inte med det. Jag är ingen kärlekskrank tonåring, jag är 83 år gammal.

Men sen har skilsmässobråket eskalerat. Iris har gett kängor till sin ex-partner – och sagt att hennes katt är bättre. Mohamed har gett tillbaka och lagt upp kryptiska meddelanden på sociala medier.

Mohamed, 37, och Iris, 83.

”Han är självisk och girig!”

Nu attackerar Iris återigen Mohamed. Enligt Daily Star har Mohamed lurat Iris på hundratusentals kronor.

– Han är självisk och girig! säger Iris, enligt Daily Star.

Annons

I en intervju berättar Iris att Mohamed hela tiden ville ha pengar av pensionären, trots att han arbetade på den lokala matbutiken. Tillslut gav Iris Jones 26 000 pund till honom, cirka 360 000 kronor.

Men Mohamed var inte nöjd.

– Ett tag ville han ha 40 000 pund (555 000 kronor) av mig. Jag sa till honom att jag helt enkelt inte hade de pengarna.

– Tillslut sa jag till honom, om jag faller i backen och dör imorgon, så lär det inte finnas nog med pengar att begrava mig.

”Därför han ville gifta sig med mig…”

Iris och Mohamed håller nu på att reda ut sina affärer i domstol.

– Jag har tänkt att det är kanske därför han ville gifta sig med mig. Det finns mer, men jag kan inte säga något nu under pågående förhandlingar. Men han har flera drag av narcissism. Han hade alltid rätt, jag hade alltid fel. Efter ett rejält bråk den 13 juni kastade jag tillslut ut honom, berättar Iris.

– Det var ett av de svåraste besluten jag någonsin har behövt ta. Min kärlek till Mohamed var stark, men det var inte bra att låtsas att saker och ting skulle förbättras. Äntligen lät jag mitt huvud ta kotrollen över mitt hjärta.

FOTO: SKÄRMDUMP

Annons