extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Iris, 83 avslöjar anledningen bakom skilsmässan med Mohamed, 37

27 jul, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Iris, 83 avslöjar anledningen bakom skilsmässan med Mohamed, 37: ”Ångrar”
I förra veckan kom chockbeskedet!
Det uppmärksammade paret Iris, 83, och Mohamed, 37 ska skiljas.
Nu avslöjar den brittiska 83-åringen anledningen bakom.
– Jag blev trött bara jag kollade på honom, säger Iris Joens till brittiska MailOnline.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Madalena Forsberg om sonens val efter studenten
Madalena Forsberg om sonens val efter studenten

Iris Jones, 83, och Mohamed Ibrahim, 37, har minst sagt skapat rubriker – världen över. Parets kärlekshistoria har fascinerat många. Den enorma ålderskillnaden på 45 år, hur de trotsade både pandemin, de långa perioder ifrån varandra och det kontroversiella giftermålet har engagerat många.

Paret, Iris Jones, som är från Storbritannien, och Mohamed Ibrahim, från Egypten, gifte sig i oktober 2020. De träffades online redan 2019. Sedan dess har paret fått världen att höja på ögonbrynen.

Efter att Iris och Mohamed äntligen fick träffas, efter att pandemin avblåsts, bjöd 83-åringen på intima detaljer. Bland annat berättade Iris att det var: ”det bästa sexet någonsin” och att de fick använda en hel tub med glidmedel första natten de träffades.

Annons

– Jag kunde inte gå dagen därpå. Det kändes som att jag hade ridit en häst, har Iris Jones berättat tidigare.

Iris: ”Mitt livs bästa sex”

Hon har även sagt att relationen fått henne att känna sig ung igen.

– Speciellt under lakanen. Jag trodde aldrig att jag skulle ha mitt livs bästa sex vid 83 års ålder, men jag klagar inte, berättade Iris.

Men nu är kärlekssagan över. I en intervju med brittiska Close berättar Iris Jones att paret nu ska skiljas, något Hänt Nyheter tidigare har rapporterat om.

– Jag förväntade mig aldrig att hitta kärleken med någon 46 år yngre, men det gjorde jag. Jag älskade allt med Mohamed, men så småningom blev det svårt, säger Iris.

– Vi hade ett fantastiskt sexliv, men sedan började vi bråka om allt istället för att älska med varandra. Jag orkar inte med det. Jag är ingen kärlekskrank tonåring, jag är 83 år gammal.

Avslöjar anledningen till skilsmässan

Anledningen? Att Iris kände att hon började ta hand om Mohamed son en son – istället för en partner. Hon började städa, laga mat och tvätta åt honom. Något Iris inte ville ha i en relation.

Annons

– Allt var bra till en punkt. Vi hade ett fantastiskt sexliv. Men jag blev så trött på att sköta om honom. Jag blev trött bara av att kolla på honom, berättar Iris.

Iris känner även att hon borde lyssnat på sin familj.

– Jag är bättre utan honom. Jag önskar att jag lyssnat på min familj och vänner. Men gjort är gjort och kommer inte tillbaka. Jag ångrar att jag träffade Mohamed. Min bästa make var min första, Gwyn, säger tvåbarnsmamman Iris.

FOTO: SKÄRMDUMP

Annons