Iris, 82, avslöjande: Här är sexställningarna jag kör med Mohamed, 36

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris, 82, har kämpat i evigheter för att få hem sin älskade Mohamed, 36, till Storbritannien.
Nu berättar hon om visumkampen, varför hon använde en hel tub med glidmedel och vilka sexställningar hon föredrar.
– Annars blir det väldigt smärtsamt och jag kommer få blåmärken, säger hon.

Iris Jones, 82, från Storbritannien fortsätter att köra sitt race och bryr sig inte nämnvärt om folk tycker att hon delar med sig av för intima detaljer om sexlivet med kärleken Mohamed Ahmed Ibriham, 36.

Paret har varvat de intima stunderna med tv-framträdanden där de avslöjar hur det är att leva med någon som är 46 år äldre eller yngre. Och det finns nog inget som paret inte pratar om.

Men allt har inte varit blomstrande, en solskenshistoria, guld och gröna skogar och så vidare. Coronapandemin har sett till att Iris och Mohammed stött på trubbel i paradiset. Han är fast i Egypten och Iris oförmögen att röra på sig.

Mohamed och Iris

Mohamed och Iris har inte alltid levt åtskilda. De gifte sig i Egypten förra året och fick då tillbringa mycket tid tillsammans. På grund av coronapandemin har de nu stött på problem.

Youtube

Iris kamp för att få hem Mohamed

Förhoppningen har hela tiden varit att Mohammed ska få visum så han kan flytta till Storbritannien. Men processen har varit långsam och paret har uppgivet fått se på när myndigheterna svikit dem gång på gång.

Iris har tidigare uppgett att hennes hälsoproblem förvärrats av den mardrömslika situationen och att hon försökt få sin läkare att författa ett brev som ska få myndigheterna att tänka om.

– Jag ska gå till läkaren och få ett brev som visar alla mina hälsoproblem och att jag behöver få tillbaka min make till Storbritannien. Jag hoppas att de tummar lite på reglerna och ser till så att han kommer hit för att ta hand om mig.

Iris Jones

Iris Jones, 80, försökte få de brittiska myndigheterna att skynda på visumprocessen, men har gått lottlös ur den striden. I november förväntas ett nytt beslut fattas och Iris kan inte göra annat än hålla tummarna.

Youtube

”Det är som att han är död”

Så har det uppenbarligen inte blivit och Mohammed har tvingats kämpa vidare i Egypten. Enligt Iris har han nu klarat det obligatoriska språktestet. I november ska ett beslut om Mohammed är behörig att flytta till Storbritannien fattas.

Under tiden uppmanas Iris att hålla huvudet kallt, ha tålamod och vara positiv.

– Om han inte får något visum skulle det betyda jordens undergång. Det är som att han är död, fast han inte är det, säger Iris till The Sun och får medhåll av Mohammed:

– Jag saknar Iris så mycket.

HETT! Iris, 82 intima avslöjande med 45 år yngre maken

Iris: Här är sexställningarna jag kör med Mohamed

Förra året avslöjade Iris i en intervju i morgonprogrammet ”This Morning” att hon och Mohammed förbrukade en hel tub med glidmedel första natten tillsammans.

Programledarna Holly Willoughby och Phillip Schofield kunde bara se på när Iris körde sitt race. De intima detaljerna har därefter fortsatt och medan Mohammed jagar visum, öppnar Iris upp sig om privatlivet för The Sun och berättar vilka sexföreställningar hon föredrar.

– Medicinen jag tar gör min hud fruktansvärt tunn så vi kan bara köra liggandes, med Mohammed ovanpå mig. Annars blir det väldigt smärtsamt och jag kommer få blåmärken.

– Jag skojade lite med Holly och Phil och sa att vi körde doggy-style. Ställningen vi kör påminner om den fast ändå inte, den är lite plattare.

Mohamed och Iris

Mohamed och Iris rider på kameler. Det här var innan Iris hälsoproblem och oförmågan att ta sig till Egypten. Här vinkar de till någon eller något.

Youtube

Iris kör sitt race: ”Älskar att chocka”

Iris finner också glädje i att dela med sig av saker som många finner obekväma.

– Jag älskar att chocka människor. Och varför inte? De får något att skratta åt. Jag är rätt pryd vanligtvis, även om vi faktiskt använde en hel glidmedelstub. Det ger en krydda till folks annars så tråkiga liv att höra vad jag gör i sovrummet.

– Med det sagt, Mohamed är min farao. Han är en sann egyptier. Han är väldigt, väldigt sexig. Han är en fantastisk man.

Hur det går för Mohamed och iris återstår att se. Tills dess fortsätter Iris att köra sitt race.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris och Mohamed gästade morgonprogrammet This morning förra året via länk från Kairo.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Kärleken mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, består

LÄS OCKSÅ: Iris, 81, svåra äktenskapskris med Mohamed

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!