Ingen dök upp på sonens födelsedagskalas – mammans stora sorg

Dawn och JJ

JJ, 6, såg fram emot att få fira sin födelsedag.
Men ingen dök upp – och han fick leka på lekplatsen själv.
– Min stackars lilla pojke, säger pojkens mamma.

JJ fyllde sex år och såg med entusiasm fram emot sitt födelsedagskalas. Mamma Dawn hade omsorgsfullt skickat ut en inbjudan till 22 barn och hade alla intentioner att skapa en magisk dag för sin lilla son.

Så blev det inte riktigt. Inga gäster dök upp på den lekplats som födelsedagskalaset skulle hållas på. Det slutade med att JJ fick leka själv i lekparken på sin alldeles egna dag, enligt Daily Mail.

– Så vi sitter i parken för att fira JJs födelsedag, vi har allt klart, hans kalas startade för en halvtimme sedan. Men det var bokstavligen talat noll personer som dök upp till hans födelsedag. Min stackars lilla pojke, säger mamma Dawn, som går under användarnamnet @dawners86, i en Tiktok-video.

JJ

JJ, 6, fick fira sitt sexårskalas själv.

Tiktok

Gästerna kan inte skylla på corona

Covid-restriktionerna har nyligen lyfts i det området i Kanada som Dawn och JJ är bosatta på. För att vara på den säkra sidan hade de valt att ha kalaset utomhus. Ändå dök ingen upp.

– Jag vet att det är pandemi, men det är en park och vi har precis öppnat upp restriktionerna i min provins. Förlåt för att mitt klipp är lite skakigt, men jag är bara så upprörd för min lilla pojke. Han förtjänar bättre. Han är fantastisk, säger Dawn.

Medan sonen ensamlekte i lekparken ensamsatt Dawn vid ett födelsedagsbord fullt med, av bilderna att döma, muffins och läsk.

Följarnas fina stöd

Efter Dawns hjärtskärande berättelse har flera följare kommit med stöd och uppmuntran i kommentarsfältet. Flera har även varit med om liknande händelser och uppmanade henne att ljuga för sonen så han inte skulle bli helt förkrossad.

”Snälla säg att du har sagt till honom att du hade sagt fel datum”, skriver en.

Exakt samma sak hände på min sons åttaårskalas. Jag är så ledsen för er skull. Jag ljög för honom och sa att jag inte hade satt frimärken på inbjudningarna”, skriver en annan.

@dawners86

Reply to @racheljean21 @twisted.tinkerbell he had 6 friends roll up #replytocomments #backup #thankyou #birthday #answer #special

♬ original sound - Dawn

”Han ville bara leka med sina kompisar”

Några frågade till och med om de skulle skicka presenter till JJ. Dawn fick då berätta att JJ inte ville ha några gåvor, han ville ha kompisar.

– Jag uppskattar alla kommentarer jag har fått om att köpa presenter till JJ. Men JJ behöver inte fler leksaker så han har bett er att skicka presenter till närmaste barnsjukhus. Han har leksaker. Han ville bara leka med sina kompisar. Så tack för alla erbjudanden men snälla, skicka inga presenter.

Historien fick ett lyckligt slut. Efter mammans förkrossande, hjärtskärande och tårfyllda Tiktok-video så anlände familj och vänner med presenter till lilla JJ.

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen: ”Blir en bättre mamma”

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!