extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Influencern Lil Tay, 14 död – familjen bekräftar: ”Inga ord…”

10 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Influencern Lil Tay, 14 död – familjen bekräftar: ”Inga ord…”
14-åriga influencern Lil Tay är död.
Orsaken till dödsfallet är ännu okänt.
”Vi har inga ord för att beskriva denna outhärdliga förlust”, skriver familjen i ett meddelande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zecira Musovics kärleksförklaring till Amanda Ilestedt
Zecira Musovics kärleksförklaring till Amanda Ilestedt

Claire Hope, 14, mer känd som Lil Tay, blev viral redan 2017 – efter att hon flexade med dyra bilar och stora sedelbuntar. Influencern har även släppt flera rapplåtar och medverkat på Jake Pauls Youtube.

Men de senaste fyra åren har det varit tyst från Lil Tay. Tills nu.

Under onsdagen kom nyheten att Claire Hope gått bort – 14 år gammal.

På Lil Tays Instagram skriver hennes familj:

”Det är med tungt hjärta som vi delar de fruktansvärda nyheterna att vår älskade Claire har gått bort, plötsligt och tragiskt”, skriver familjen i ett meddelande.

Ingen dödsorsak har ännu getts.

Berättar om kändisskapet

Familjen meddelar även att Claire Hopes bror har gått bort. Enligt Daily Mail är familjen från Kanada, men bor i Los Angeles.

Annons

Tidigare har Claire Hopas pappa, Christopher Hope, berättat om hur kändiskapet har påverkat 14-åringen, till Hollywood Life.

– När min dotters sociala medier började bli virala i år motsatte jag mig det mesta. Jag tog rättsliga åtgärder för att stoppa det som jag såg som farligt för hennes fysiska och mentala hälsa, och hennes framtid, sade han 2018.

– Jag tycker inte att en 10-åring ska placeras i en sån situation och hoppa av skolan så att hon kan tjäna pengar åt andra människor.

FOTO: INSTAGRAM

Annons