Ilska mot mamman Marisa Carpineta – piercade 6 månader gammal bebis

Marisa Carpineta låter dottern ta hål i örat

Marisa Carpineta piercade sin sex månader gamla bebis och filmade allt på Tiktok.
Nu rasar följarna mot mammans beslut.
”Detta borde vara olagligt”, skriver en upprörd person.

Småbarnsmamman Marisa Carpineta kunde inte hejda sig. Hon ville inget hellre än att få pierca sitt nyfödda barn. Det tog inte lång tid, drygt sex månader, innan hon slog hål i saken och piercade sin bebis öron.

Lycklig och nöjd över dotterns nya utseende, ville hon såklart dela med sig av det stora ögonblicket till resten av världen. Hon filmade hela håltagningen och dokumenterade händelsen på Tiktok.

Då blev det rejält upprört i kommentarsfältet. Folk förstod inte alls varför hon piercat en sex månader gammal bebis.

Marisa Carpineta

Marisa Carpineta gick till en tatueringgstudio med sin sex månader gamla bebis för att pierca barnet. Hon dokumenterade händelsen på Tiktok och uppmanade även andra att undvika piercingpistol.

Tiktok

Följarnas ilska: "Detta borde vara olagligt”

Marisa Carpineta var totalt oförstående till kritiken. Hon förstod inte alls varför folk hade blivit så upprörda. Hon hade ju bara uppmanat andra att pierca sina barn utan piercingpistol på en tatueringsstudio av ett proffs.

Inte blev det heller bättre när hon berättade att dottern kollat ogillande på henne efteråt.

”Detta borde vara olagligt. Det borde vara upp till barnet själv om den vill ta hål i örat. Att låta barnet genomlida den här smärtan bara för att du vill att det ska ha örhängen är hemskt", skriver en arg följare, enligt The Mirror.

Marisa Carpineta och dottern

Dottern grät och skrek när nålen gick genom örat. Hon var inte helt nöjd efteråt och tittade ogillande på sin mamma. Efter händelsen har flera reagerat och tycker att det är fel att låta så små barn ta hål i örat.

Tiktok

Mamman rasar mot kritikerna: ”Wah wah wah”

Den arga följaren får medhåll av en annan arg följare. Personen tycker att ”det kryper i skinnet" när hon får ta del av Marisa Carpinetas Tiktok-innehåll.

”Varför utsätta barnet för onödig smärta”, skriver personen.

Oavsett vad så är Marisa Carpineta nöjd med resultatet. Hon kunde inte bry sig mindre om vad kritikerna säger. Det är hennes barn och hon gör vad hon anser är bäst.

”Wah wah wah, hon är inte ditt barn så sköt dig själv”, skriver hon.

GÖMD Läkarnas chock – bebis föddes med tvilling i magen

Hyllas också för beslutet: ”Minns ju ändå ingenting”

Att pierca små barn är egentligen inte något ovanligt, men leder ofta till en hätsk debatt om det är rätt eller fel.

Marisa Carpineta är dock övertygad om att hon fattat rätt beslut. Minuter efter nåltagningen påstår hon att den sex månader gamla bebisen var helnöjd och log brett.

Flera följare ställer sig också på mammans sida och tycker att det är kanon med piercade bebisar.

”Jag är så glad att jag tog hål i öronen som barn! Du minns ju ändå ingenting så varför ska man vara så känslig inför det”, skriver en följare.

”Tack Gud för att mina föräldrar piercade mina öron när jag var en bebis eftersom det är en smärta jag inte kommer ihåg”, skriver en annan.

Marisa Carpenter har efter det virala Tiktok-klippet lagt upp ett nytt klipp där hon skrivit att dottern inte minns något från händelsen.

Sex månader gamla dottern

Marisa Carpineta har fått hård kritik, men hon är övertygad om att hon tagit rätt beslut. Hon säger att dottern mår bra och att hon är glad över piercingen.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen: ”Blir en bättre mamma”

LÄS OCKSÅ: Hårda kritiken mot kortvuxne Hasbulla Magomedov, 18

Foto: Tiktok

Senaste nytt