TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Ilska mot mamman Marisa Carpineta – piercade 6 månader gammal bebis

07 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Marisa Carpineta låter dottern ta hål i örat
Marisa Carpineta piercade sin sex månader gamla bebis och filmade allt på Tiktok.
Nu rasar följarna mot mammans beslut.
”Detta borde vara olagligt”, skriver en upprörd person.
Annons
Mamma klädde ut sig till 13-åring – försökte infiltrera dotterns skolaBrand logo
Mamma klädde  ut sig till 13-åring –  försökte infiltrera dotterns skola

Småbarnsmamman Marisa Carpineta kunde inte hejda sig. Hon ville inget hellre än att få pierca sitt nyfödda barn. Det tog inte lång tid, drygt sex månader, innan hon slog hål i saken och piercade sin bebis öron.

Lycklig och nöjd över dotterns nya utseende, ville hon såklart dela med sig av det stora ögonblicket till resten av världen. Hon filmade hela håltagningen och dokumenterade händelsen på Tiktok.

Då blev det rejält upprört i kommentarsfältet. Folk förstod inte alls varför hon piercat en sex månader gammal bebis.

Marisa Carpineta
Marisa Carpineta gick till en tatueringgstudio med sin sex månader gamla bebis för att pierca barnet. Hon dokumenterade händelsen på Tiktok och uppmanade även andra att undvika piercingpistol.

Följarnas ilska: "Detta borde vara olagligt”

Marisa Carpineta var totalt oförstående till kritiken. Hon förstod inte alls varför folk hade blivit så upprörda. Hon hade ju bara uppmanat andra att pierca sina barn utan piercingpistol på en tatueringsstudio av ett proffs.

Annons

Inte blev det heller bättre när hon berättade att dottern kollat ogillande på henne efteråt.

”Detta borde vara olagligt. Det borde vara upp till barnet själv om den vill ta hål i örat. Att låta barnet genomlida den här smärtan bara för att du vill att det ska ha örhängen är hemskt", skriver en arg följare, enligt The Mirror.

Marisa Carpineta och dottern
Dottern grät och skrek när nålen gick genom örat. Hon var inte helt nöjd efteråt och tittade ogillande på sin mamma. Efter händelsen har flera reagerat och tycker att det är fel att låta så små barn ta hål i örat.

Mamman rasar mot kritikerna: ”Wah wah wah”

Den arga följaren får medhåll av en annan arg följare. Personen tycker att ”det kryper i skinnet" när hon får ta del av Marisa Carpinetas Tiktok-innehåll.

”Varför utsätta barnet för onödig smärta”, skriver personen.

Oavsett vad så är Marisa Carpineta nöjd med resultatet. Hon kunde inte bry sig mindre om vad kritikerna säger. Det är hennes barn och hon gör vad hon anser är bäst.

Annons

”Wah wah wah, hon är inte ditt barn så sköt dig själv”, skriver hon.

Hyllas också för beslutet: ”Minns ju ändå ingenting”

Att pierca små barn är egentligen inte något ovanligt, men leder ofta till en hätsk debatt om det är rätt eller fel.

Marisa Carpineta är dock övertygad om att hon fattat rätt beslut. Minuter efter nåltagningen påstår hon att den sex månader gamla bebisen var helnöjd och log brett.

Flera följare ställer sig också på mammans sida och tycker att det är kanon med piercade bebisar.

”Jag är så glad att jag tog hål i öronen som barn! Du minns ju ändå ingenting så varför ska man vara så känslig inför det”, skriver en följare.

”Tack Gud för att mina föräldrar piercade mina öron när jag var en bebis eftersom det är en smärta jag inte kommer ihåg”, skriver en annan.

Marisa Carpenter har efter det virala Tiktok-klippet lagt upp ett nytt klipp där hon skrivit att dottern inte minns något från händelsen.

Sex månader gamla dottern
Marisa Carpineta har fått hård kritik, men hon är övertygad om att hon tagit rätt beslut. Hon säger att dottern mår bra och att hon är glad över piercingen.

Foto: Tiktok

Annons