extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Hustrun: Min make trodde jag var otrogen – var fel på hans hjärna

05 sep, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Hustrun: Min make trodde jag var otrogen – var fel på hans hjärna
Hustrun Gemma, 37, blev anklagad av sin make Andy, 54, för att vara otrogen.
Efter att hans beteende förändrats radikalt helt plötsligt misstänkte hustrun att det var något som inte stämde.
– Hans paranoia fick honom att tro på saker som inte var sant, berättar Gemma, enligt New York Post.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Träningsprofilen Elin Kjos har somnat in – blev 35 år gammal
Träningsprofilen Elin Kjos har somnat in – blev 35 år gammal

Maken Andy Hampton, 54, började plötsligt anklaga sin hustru Gemma, 37, för att vara otrogen. Men det var inte allt. Den 54-åriga maken blev plötsligt kall och avståndstagande.

Anledningen skulle visa sig betydligt värre än väntat.

Allt började när parets son Henley föddes, i maj 2022. För den amerikanska tabloiden New York Post berättar hustrun Gemma om händelserna.

Andy och Gemma, med sonen Henley.

– Det var efter att vi fått Henley som jag började märka skillnad i Andys personlighet. En stor skillnad. När jag till exempel frågade Andy om att byta Henleys blöja, så skakade han bara på huvudet och skyllde på att han hade ont huvudet.

37-åringen trodde först att makens humörförändring berodde på den växande familjen. Men beteendet blev bara värre och värre. Tillslut kändes det som om maken inte ”lyssnade” på henne alls. Trots sitt förvirrade beteende.

Annons

– Jag började påpeka nya udda beteenden han hade för sig. Det skulle jag inte ha gjort. För hans paranoia fick honom att tro på saker som inte var sant, berättar Gemma, enligt New York Post.

”Vi blev lättade…”

Han anklagade dessutom sin Gemma för att vara otrogen. Något han aldrig tidigare gjort. I maj 2023 rann bägaren över för hustrun, när hennes make glömt bort hur man lägger på ett överkast på sängen.

Då tog hon med Andy till läkaren som snabbt diagnostiserade honom med aggressiv hjärncancer. En cancer av typen glioblastom.

Anledningen till Andys plötsliga beteendeförändring var hjärntumören. Enligt Gemma är personlighetsförändringar ett symtom av cancern.

– Vi blev lättade när vi visste att det fanns något att skylla Andys märkliga beteende på och att det inte var vårt äktenskap som höll på att krackelera.

Nu fokuserar paret på att få Andy tillbaka på benen. Han genomgår flera olika behandlingar. Trots att Andy alltid varit en aktiv person är han numer ofta sliten. Men paret tar varje dag som den kommer.

FOTO: SWNS

Annons