TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Hovet rasande över prins Harrys bisarra ord – efter bråket i familjen

22 jun, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Prins Harry och drottning Elizabeth
Relationen är inte på topp.
Prins Harrys ordval har fått allvarliga konsekvenser.
– De är fullständigt rasande, säger hovexperten Russel Myers.
Annons
Kungens miss "Glad midsommar"Brand logo
Kungens miss "Glad midsommar"

Det har varit svajigt ett bra tag mellan prins Harry och det brittiska kungahuset. Hoppet tändes dock en aning när han och hertiginnan Meghan åkte till London för att närvara på drottnings Elizabeths 70-årsfirande på tronen.

Besöket slutade dessvärre i ilska. Prins Harry kände sig ignorerad när han nekades privata bilder med drottning Elizabeth. Enligt uppgifter hade hovet tidigare oroat sig för besöket, då prins Harry och hertiginnan Meghan synts i sällskaps med ett tv-team från Netflix.

– Harry och Meghan ville ha med sin fotograf för att föreviga ögonblicket då Lilibet träffade drottningen. Men de blev tillsagda att det inte fanns en chans till det eftersom det var ett privat möte inom familjen, sa en källa till The Sun.

Annons
Hertiginnan Meghan och prins Harry
Hertiginnan Meghan och prins Harry på besök i London för att fira drottning Elizabeths 70 år på tronen.

”Han som borde be om ursäkt”

Prins Harry ska ha varit rasande när han och hertiginnan Kate återvände hem till Kalifornien. Enligt källor kände han sig under besöket ignorerad för att han inte fick träffa prins William och hertiginnan Kate privat.

– Jag tror att han var väldigt, väldigt upprörd att han blev så himla ignorerad. Han tycker fortfarande att han borde få en ursäkt, sa hovexperten Angela Levin till The Sun och fortsätter:

– Men det är han som borde be om ursäkt. I intervjun med Oprah sa han att William och Kate var fångar, att han blivit övergiven av sin far. Du kan inte gå runt och vara otrevlig mot folk och förvänta dig att de ska öppna sina hjärtan igen.

Annons
Prins Harry
Prins Harry uppges ha varit rasande efter besöket och känt sig ignorerad.

”Fullständigt rasande”

Dessutom ska hovet ha varit rasande efter prins Harrys intervju på sportevenemanget Invictus Games strax innan besöket. Det är oklart vad han sa, men enligt hovexperten Russell Myers var det upprörande ord.

– Han använde ett bisarrt språk. Han var där för att försvara drottningen och det gick inte så bra. Om deras relation någon gång ska bli bättre, så måste det fyllas på mycket vatten under broarna.

– De är fullständigt rasande. Du kan inte gå ut i internationell tv och göra en intervju med Oprah Winfrey, klaga på hur du och familjen blivit behandlad och sen vilja träffa dem när du fortsätter att ge intervjuer, säger han till The Sun.

Brittiska kungahuset
Drottning Elizabeth firar 70 år på tronen.

Foto: ROTA, Stephen Lock / i-Images, Chris Jackson

Annons